Thursday, December 18, 2014

Šeimos Lauros Ingalls Wilder Pa ir ma

Šeimos Lauros Ingalls Wilder Pa ir ma

pavadinimas: Charles Phillip Ingalls
Gimimo data: 1836 m. sausio 10 d. Kubos Allegheny apskrities Niujorke
mirė: 1902 m. birželio 8 d. De Smet "Kingsbury London Tigers apskrities Pietų Dakotoje
sutuoktinis: Caroline ežero Quiner
tėvai: Landsford merlangų Ingalls, Laura Louise Colby
okupacijos: Pioneer /ūkininkas
mirties priežastis: pneumonija /širdies nepakankamumas
amžius nuo mirties:: 66 dis- mos: 4 : 8
palaidojimas: DE SMETAS kapinėse de Smet "Kingsbury London Tigers apskrities Pietų Dakotoje


pradininkas į
žmones, de SMETAS buvo skausmą sekmadienio popietę išmokti mirties, - sakė C. P. Ingalls mirusio tos dienos 3 val. po kelių savaičių užsitęsę ligos. Širdies rūpesčių buvo jo mirties priežastis.
Laidojimo paslaugos buvo surengti kongregaciją antradienį ryte, daugiausia dalyvavo mirusiojo bt daug draugų ir šeimos. Po bažnyčios paslaugos buvo padaryta išvada, kad Masoniškumo principai artimi brolijos narių lankomumas kūno ėmė vadovauti laidotuvių ir išlieka pastatytas šių karių kapų vieta su iškilminga laidotuvių ceremonija tos organizacijos.
Automobilių aptarnavimo įmonių specializuojasi važiuoklės. P. Ingalls gimė toje valstybėje prieš 60 metų. Jo gyvenimas buvo pradininkas, nuo paauglystei. Būdamas 12 metų persikėlė į Ilinojaus su tėvais, iš ten po kelių metų su Wisconsin, iš ten į Minnesota. Tai buvo gyvenant Wisconsin, jis vedė į apskaičiuojamam Lady jo našlė, dabar.
1879 M. jo šeima de SMETAS. Jis buvo pirmasis kurti gyvenamojo namo šioje vietovėje, kuris dabar stovi ant galinės dalies de SMETAS partija yra banko pastatą. Jo pagrindinis vyko pirmasis religinės paslaugos. Jis buvo reikšminga, darbo organizavimo parapijinę bažnyčią, šis miestas, kuris jam buvo ištikimi ir nuoseklų valstybių iki mirties
ėjo gerbiu kaip pilietis, būdamas nuoširdus, stačiais santykiuose ir asociacijų su jo kolegomis. Kaip draugas, ir jis visada buvo rūšis ir mandagus kaimynė, ištikima ir mylinčių vyras ir tėvas.
[DE SMETAS, 1902 m. birželio 12 d. ] Šaltinis:

http://www.laurasprairiehouse.com/research/charlesingallsobituary.html
=======================================================================
Caroline ežero Quiner

pavadinimas: Caroline ežero Quiner
Gimimo data: 1839 m. gruodžio 12 d. Santarvės Jefferson County Wisconsin
mirė: 1924 m. balandžio 20 d. de SMETAS, Kingsbury London Tigers apskrities Pietų Dakotoje
sutuoktinis: Charles Phillips Ingalls
tėvai: Henry Newton Quiner, Charlotte Wallis kyką
okupacijos: mokyklos mokytojas/Pioneer šeimininkei
mirties priežastis: iškaršimai
data: 1924 m. balandžio 21 d. palaidojimo
mirties liudijimo Nr. : 91288
amžius nuo mirties:: 84 dis- mos: 4 : 8
palaidojimas: DE SMETAS kapinėse de Smet "Kingsbury London Tigers apskrities Pietų Dakotoje

Pietų Dakotoje mirties indeksas, 1905 -1955 m. apie Caroline L Ingalls
pavadinimas: Caroline L Ingalls pažymėjimo numeris: 91288 mirties dieną: 20 mirties mėnuo: balandis mirties metai: 1924 m. apskrityje: Kingsbury London Tigers puslapio skaičius: 444 )

Šaltinis:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=SDdeaths%2c&rank=0&=%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&gs1co=2%2cUSA&gs1pl=44%2cSouth Dakota&metų yearend %= = 0 = %sbo&sbor = %KFD = 0 = 4 %3b_80000002%&WP 3b_80000003&srchb = R&prox =1&ti = 0&ti.si =0&GSS = angs-i&indiv =1&pF = 1 = %h =&recid  65310&Fh = 17&kt = %FSK = %= BSK

E. C. P. Ingalls, apskrities, miršta,
Kingsbury London Tigers apskrities prarado vieną iš 84 Jos pradininkas moterų mirties E. C. P. Ingalls čia sekmadienį savo namuose. Ji ir jos vyras atvyko į šios vietovės 1879 m. gyveno ir lūšnelei pretenziją dėl northshore sidabro ežero iki buvo De SMETAS.
Tai buvo netikėta ir po mirties, bet illnedd trumpą laiką, net jeigu [sic ] E. Ingalls buvo lėmnevykusias visos žiemos.
Caroline Quiner gimė 1839 m. gruodžio 12 d. , Milwaukee, Wis., ir žuvo penki valandos vakaro Velykų sekmadienis, 1924 m. balandžio 20 d. , eidamas 84 .
Yra ištekėjusi Charles Ingalls vasario 1 d. Milwaukee, kurių mirties 1860 m. 1902 m. birželio 8 d..
Penkių vaikų gimė į Europos Sąjungą. Marijos de Smet; Laura Ingalls Wilder, Mansfield | mansfield, Mo; Caroline Swanzey - kertinis akmuo, b.s.d. ; Frederick Ingalls, kuris mirė formuojami vaikystėje, ir Grace Dow de SMETAS.
Su šeima persikėlė gyventi į De SMETAS, kur nuo 1879 m. gyveno. 1880 Misis ir Ingalls padėjo organizuoti parapijinę bažnyčioje de SMETAS ir buvo ištikimi organizacijos nariai į savo gyvenimo pabaigos. E. Ingalls narys taip pat buvo ankstyvas Rytų Star skyriaus de SMETAS.
Be keturių dukterų mirusiojo yra išlikę trys seserys, ir vienas anūkę, pakilo Wilderis Lane.
E. Ingalls buvo geras motina, geras kaimynas, ir geras draugas. Pastaruosius keletą metų ji nesugebėjo gauti aplink pamatyti labai daug žmonių arba dalyvauti bažnyčia, tačiau jos palūkanų jau su savo kaimynėmis, draugai, ir bažnyčioje. Buvo malonu grįžti aplankyti jos ir kaip ji visada buvo suinteresuoti, ryškūs ir laimingi.
[Iš de SMETAS Žinių ] Šaltinis:

http://www.laurasprairiehouse.com/research/carolineingallsobituary.html

Charles Phillip Ingalls
Vedęs
Caroline ežero Quiner


Vedęs: 1960 m. vasario 1 d. Santarvės, Jefferson County Wisconsin
Vedęs 42 metų; penkių vaikų gimė į Europos Sąjungą.
========================================================================

Vaikams
======================================================================
1
Marijos Amelia Ingalls

Marijos Amelia Ingalls
Gimimo data: 1865 m. sausio 10 d. Apskrities Pepin, Pepin Wisconsin
mirė: 1928 m. spalio 17 d. kertinis akmuo, Pennington apskrities Pietų Dakotoje
sutuoktinis: Vieniši tėvai
: Charles Phillips Ingalls, Caroline ežero Quiner
okupacijos: šeimininkė/ pianistas
mirties priežastis: Bendrosios Debility
laidojimo data: 1928 m. spalio 28 d.
mirties liudijimo Nr. : 118560
amžius nuo mirties:: 63 dis- mos: 9 : 5
palaidojimas: DE SMETAS kapinėse de Smet "Kingsbury London Tigers apskrities Pietų Dakotoje



Pietų Dakotoje mirties indeksas, 1905 -1955 m. apie Marijos Ingalls
vardas: Mary Ingalls pažymėjimo numeris: 118560 mirties dieną: 17 mirties mėnuo: UŠT mirties metai: 1928 m. apskrityje: Pennington Puslapio numeris: 444


Šaltinis:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?rank=0&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-i&indiv=1&pf=1&recid=&h=65315&fh=1&ct=&fsk=&bsk=

aklųjų mokykla
http://www.aph.org/museum/MaryScript.html

Marijos Amelia Ingalls- biografija
Marijos Amelia Ingalls buvo pirmasis vaikas Charles ir Caroline Ingalls ir gimė 1865 m. sausio 10 d., Pepin, Wisconsin. Buvo Marijos personažas visų mažai namas knygos ir Marijos ir Laura buvo neatskiriama.

Kai Marijos buvo keturiolika metų, ji tapo sunkiai sirgo. Jos ligos, kuri yra įvairiai apibūdinamos kaip skarlatina (knygos) ir meningitas, dėl kurių susidarė insulto Marijos eiti aklai. Laura tuomet tapo Marijos "akis", viską apie juos savo seserimi.

1881 , The Dakota teritorijoje už Marijos dalyvauti Iowa aklųjų mokykla, Vinton County, Iowa (žinomas kaip žinome Ajovos Brailio ir regėjimo taupymo mokykla).  1889 M. baigė, ir vėl grįžo į De SMETAS, Pietų Dakotoje gyventi su tėvais.

Kaip ir dauguma moterų aklųjų, Marijos niekada vedęs, ir gyveno kartu su tėvais iki savo mirties. Marijos tada gyveno pasitikėdamas ir jos vyras. Kaip nuolydžio Pietų Dakotoje, Marijos mirė 1928 m. spalio 17 d. jos namuose Carrie jaunesnioji sesuo.

Kai kurie Marijos beadwork, taip pat jos specialus Brailio skalūno ir Biblijos Mansfield | mansfield muziejus yra įsikūręs, o daugelis jos į kitas profesijas yra įsikūrę prie de SMETAS.

Šaltinis:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/maryingalls.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
2
Laura Elizabeth Ingalls Wilder

Laura Elizabeth Ingalls
Alias: ½ pinta, Bessie, Beth
Gimimo data: 1867 m. vasario 7 d. Pepin, Pepin apskrities Wisconsin
mirė: 1957 m. vasario 10 d. Mansfield | mansfield, Wright County Missouri
sutuoktinis: Almanzo James "vyriškas" Wilderis
tėvai: Charles Phillips Ingalls, Caroline ežero Quiner
okupacijos: namų šeimininkės, politikas, autorius, verslo moters
mirties priežastis: insulte
laidojimo data: 1957 m. vasario 13 d.
mirties liudijimo Nr. : - 11919
amžius mirties: nuo 90 MOS: 0 : dis-: 3
palaidojimas: Mansfield | mansfield kapinėse, Mansfield | mansfield Wright County Missouri

Laura Elizabeth Ingalls Wilder -
Laura Elizabeth Ingalls buvo antrasis vaikas Charles ir Caroline Ingalls ir gimė 1867 m. vasario 7 d., Pepin, Wisconsin. Ji keliavo su savo šeima, o vėliau su vyru, ir, kaip tėvas mylėjo, keliauti ir visada norėjo, kad Vakarų.

In de SMETAS, Pietų Dakotoje ji susitiko ir vedęs Almanzo James Wilderis. Kai Laura buvo mokymo mokyklos dvylika mylių, kai ji buvo tik šešiolika Almanzo atvyko ir jos pirmyn ir atgal kiekvieną savaitgalį vyko už Morgan arklių Laura mylimas tiek daug - princas ir moteris.

Po dviejų su puse metų bepasimeiliną, jie buvo vedęs, 1885 m. rugpjūčio 25 d. , su nuotaka dėvėdami juodas. Jos praleido ketverius metus bando ūkininkavimą, kuris įforminamas per pirmuosius ketverius metus, kuri baigėsi gaisrą, kuris sunaikino pradžia Almanzo "vyriškas" taip sunkiai dirbo statyti.

In de SMETAS, 1886 m. gruodžio 5 d. išaugo gimė. 1889 M. rugpjūčio mėnesį, Laura pagimdžiusioms mirusio berniuko netrukus po.

Su wilderio tada praleido keletą metų gyvenimo su įvairiais šeimos nariai o Almanzo įgytą jo stiprumas atgal nuo jo pie iš diptheria, dėl kurio jo dalinio paralyžius. 1890 M. Laura, Almanzo pakilo ir tėvai gyveno su Almanzo pavasarį Valley, Minnesota.

Tarp 1891 ir 1892 metais, paskui persikėlė į trijų Westville, Florida, apynių šiltesnį klimato padėtų Almanzo savo kojos. Laura nesinorėta gyvena tiek daug, grįžo prie de SMETAS. Per 1894 m. liepos trijų tada išvyko Laura ir Almanzo galutinis namo, kur jie pirko Mansfield | mansfield, Missouri Rocky Ridge ūkį paslėptus iki $100 poreikius. Laura dienoraštis" kelionę skelbiama pakeliui į namus.

Po daugelio šioje vietoje, Laura pradėjo dirbti savo atsiminimų rankraštį, turi teisę pradininkas mergaitė. Sąvoką, kad šią knygą, kuri buvo iš esmės visą seriją, viena, būti namuose mažai pradžios serijoje, kurią išleido Harper ir brolių (dabar vadinama HarperCollins) Vaikų skyriuje.

Laura mirė 1957 m. vasario 10 d. jos Rocky Ridge pradžia, paskutinis išlikęs jos narys novatoriška Ingalls šeimą.

Daugelyje muziejų ir istorinės vietos buvo sukurti bei gimtuosius miestus kur Laura praleido savo gyvenimą, ir daugelis jos straipsniai yra kiekvienoje teritorijoje.

Šaltinis:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/lauraingallswilder.html
========================================================================
3
Caroline Celestia Ingalls


Caroline Celestia Ingalls
Alias: Carrie
Gimimo data: 1870 m. rugpjūčio 3 d. nepriklausomybę Montgomery County Kansas
mirė: 1946 m. birželio 2 d. BH bendrosios ligoninės greitai miesto kertinis akmuo, Pennington apskrities Pietų Dakotoje

sutuoktinis: David Nevins Swanzey
tėvai: Charles Phillips Ingalls, Caroline ežero Quiner
okupacijos: šeimininkei/Žinių biuletenis verslo/ linotipe Rašytojo
mirties priežastis: diabeto komos
laidojimo data: 1946 m. birželio 7 d.
mirties liudijimo Nr. : 229736
amžius mirties: nuo 75 MOS: 10 : 2
palaidojimas dis-: DE SMETAS kapinėse de Smet "Kingsbury London Tigers apskrities Pietų Dakotoje


Pietų Dakotoje mirties indeksas, 1905 -1955 m. apie Caroline I Swanzey
pavadinimas: Caroline I Swanzey [Caroline C Swanzey ] pažymėjimo numeris: 229736 mirties dieną: 2 mirties mėnuo: birželis mirties metai: 1946 m. apskrityje: Pennington

Šaltinis:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=Swanzey&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=2&h=216870&recoff=9 22&ml_rpos

Carrie Ingalls Swanzey = 3 nekrologinėse už

kertinis akmuo. Birželio 5 d. - laidojimo paslaugos už misis Caroline Ingalls Swanzey vyks kertinis kongregaciją ketvirtadienį 2 val. , šviesos taupymas. Užsakymo Rytų Star bus elgesio red. teises ir Carl Loocke padės. Laidojimo bus de SMETAS.
E. Swanzey su tėvais grįžo į Dakota teritoriją ir jos sprendžiamas de SMETAS. Dirbo laikraščių kelios nedidelės valstybės, prieš atvykstant čia, darbuotojas apie prieš 35 metus ir vėliau vedęs David N. Swanzey. Jis mirė 1938 metais.
Ji aktyviai dalyvavo bažnyčia ir Bendrijos reikalus ir neseniai gavo 50 metų gyvenimo narystė Rytų žvaigždė. Išgyvenusiųjų apima sesuo, Laura Ingalls Wilder, Mansfield | mansfield, mėn. , ir padidėjo Wilderis Lane, dukterėčia, tiek plačiai žinomų autorių, ir podukra, Marijos.
Ji mirė sekmadienį sparčiai miesto ligoninėje. Laidojimo susitarimai buvo Behrens morgo sparčiai miestas.
02 1946 M.
Šaltinis:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carrieingallsobituary.html
========================================================================
4
Charles Frederick


Charles Frederick Ingalls Ingalls
Alias: mažai Freddie
Gimimo data: 1875 m. lapkričio 1 d. riešutas Grove, Redwood apskrities Minnesota
mirė: 1876 m. rugpjūčio 27 d. Pietų Troy Wabasha apskrities Minnesota
27 1876 m. iš Trojos, Pipestone, Minnesota
sutuoktinis: Vieniši tėvai
: Charles Phillips Ingalls, Caroline ežero Quiner

amžiaus mirties priežastis: PKKA: ǿ nuo mirties: dis- mos: 8 : 26
palaidojimas: Peter Ingalls ūkyje tinklalapio Wabasha apskrities Minnesota

Charles "Freddie" Ingalls Jaunesn
Charles Frederick biografija Ingalls Jr., geriau žinomas kaip Freddie, ir tik sūnus buvo ketvirtas vaikas Charles ir Caroline Ingalls ir gimė 1875 m. lapkričio 1 d., graikinių riešutų, Minnesota. Kai jis buvo devynių mėnesių amžiaus kūdikį, pradėjo prarasti svorio, ir nepaisant gydytojas, kūdikių Freddie mirė 1876 m. rugpjūčio 27 d..
Šaltinis:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/frederickingalls.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5
Grace perlas Ingalls


Grace perlas Ingalls
Gimimo data: 1877 m. gegužės 23 d. Burr ąžuolo, Winneshiek apskrities Iowa
mirė: 1941 m. lapkričio 10 d. Plum Creek Redwood Mančesterio Kingsbury London Tigers apskrities Pietų Dakotoje

sutuoktinis: Nathan William Dow
tėvai: Charles Phillips Ingalls, Caroline ežero Quiner
okupacijos: šeimininkei/mokyklos mokytojas/ žurnalistikos
mirties priežastis: širdies ir kraujagyslių miokarditu aterosklerozę
laidojimo data: 1941 m. lapkričio 12 d.
mirties liudijimo Nr. : 203078
amžius mirties: nuo 64 MOS: 5 : dis-: 17
palaidojimas: DE SMETAS kapinėse de Smet "Kingsbury London Tigers apskrities Pietų Dakotoje

Pietų Dakotoje mirties indeksas, 1905 -1955 m. apie Grace P Don
pavadinimas: Grace P Don [Grace perlas Don ] pažymėjimo numeris: 203078 mirties dieną: 10 mirties mėnesio
mirties metai: 1941 m. lapkritis: apskrities: Kingsbury London Tigers

Šaltinis:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=&sx=&f17=10&f16=Nov&rg_f15__date=1941&rs_f15__date=0&f14=Kingsbury&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=0&h=177502&recoff=&ml_rpos=1
nekrologinės už Grace Ingalls Dow
E. nate Dow mirė, Jos pradžia Mančesteryje, 11 val. 00 pirmadienio vakarą po beapsistoją prie ligos.
Laidojimo paslaugos vyko trečiadienio popietę prie namų, Mančesterio presbiterionui bažnyčia, D. van Houte red. apeigas.
E. su žeme yra mokyklą de SMETAS ir Redfield kolegijos ir išmokė mokykloje Mančesteryje miesteliui
ji buvo aktyvi ponios pagalbos ir klubo darbą ir buvo vietos rašytojas. Pallbearers buvo filosofas Lucianas Howard, Howard Rowen, J. l Towberman, Harvey, E. C. Brinkley Marxas, ir Alfred Andersonas.
Prabėgomis yra paliko gedėti jos vyras nate Dow, dvi seserys, E. Carrie Swanzey iš kertinių ir ponia Laura Wilderis, Mansfield | mansfield, mėn. , ir padidėjo Wilderis Lane, dukterėčia.

Šaltinis:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/graceingallsobituary.html

No comments:

Made in Mitchell South Dakota