Friday, December 19, 2014

AILESINDEN Laura Ingalls henüz Pa & Ma

AILESINDEN Laura Ingalls henüz Pa & Ma

Adı: Charles Ingalls Phillip
doğdu, 10 Ocak 1836 Küba: Allegheny County New York
Öldü: Haziran 8, 1902 De Ismet Kingsbury ilçe Güney Dakota
eşinizin: Caroline Göl Quiner
Ebeveynler: Landsford ağartan, Laura Ingalls Louise çekilen grup fotoğrafında
Mesleğiniz: Pioneer /Çiftçi
Ölüm Nedeni: zatürree /Kalp Hatası
yaş ölüm: YIL: 66 MOS: 4 adet ameliyathanemiz: 8
Interment: De Ismet Mezarlık De Ismet Kingsbury ilçe Güney Dakota


Öncü BIR
halkı Geçti acı oldu Pazar Günü De Ismet bilgi edinmek için öğleden sonra ölüm Sayın C. P. Ingalls, ölen 3 saatleri arasında duran bir hastalık bu gün sonra birkaç hafta. Kalp tanı, ölüm neden olabilir.
Cenaze hizmetleri de yapıldı, balkonunda Kilisesi forenoon Salı günü, büyük oranda katıldığı pek çok bt dostları merhum ve ailesi. Sonra dava ise kilise hizmetleri, ilgili işkencenin önlenmesine yönelik çalışmalarını inanç olanların katılım devralmasından kasa cenaze alındı ve son dinlenme yeri doğrusunu cenaze rite bu örgütü.
Chas. P. Ingalls bu durumun da doğdu 60 yıl önce. Hayatı olan boyhood gelen bir öncü. Yaş 12 yıl sonra birlikte hareket yaptığı için ebeveynler Illinois, bu yüzden birkaç yıl sonra Wisconsin ve Minnesota için o yüzden. Bu yaşam Wisconsin'de, evli estimable türbanlı artık onun dul eşi.
1879 Da götürdü aile De Ismet. O, bir ev inşa etmek için öncelikle bu mahalde; ev anlamına gelir şimdi arka Bank of De Ismet ,, bina. Evinde, ilk dini hizmetler yapıldı. O tanınmış iş düzenleme, balkonunda Kilisesi'nin bu şehir olduğu sadık ve uyumlu
bir vatandaş olarak onun ölümü için üye yaptı yüksek değer vermediği, dürüst ve dik yılında ve ilişkilerini, çalışanlarını. 'I bir dost ve komşu o her zaman bir tür ve zaman saygılı, ve sadık ve sevecen bir koca ve baba.
Öte yandan, Ismet [De 12 Haziran 1902] Kaynak
:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/charlesingallsobituary.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caroline Göl Quiner

Adı: Caroline Gölü
Doğdu Quiner: Aralık 12, 1839 Jefferson Dansçıları Eyaleti Wisconsin Concorddaki
Öldü: 20 Nisan 1924 De Ismet, Kingsbury ilçe Güney Dakota
eşinizin: Charles Phillips Ingalls
Ebeveynler: Henry Newton Quiner, Charlotte Wallis Kıvırıcı
Mesleğiniz: Öğretmen/Pioneer ev kadını
Ölüm Nedeni: Senility
Cenaze Tarihi: Nisan 21, 1924
idam Sertifika no: 91288
Yaş Toprağa: YIL: 84 MOS: 4 adet ameliyathanemiz: 8
Interment: De Ismet Mezarlık De Ismet Kingsbury ilçe Güney Dakota

South Dakota Ölüm Endeksi, 1905-1955 yaklaşık Caroline L Ingalls
Adı: Caroline L Ingalls Sertifika Numarası: 91288 Ölüm Günü: 20 Ölüm Ay: Apr Ölüm Yılı: 1924 ilçe: Kingsbury Sayfa Sayısı : 444

Kaynak:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=SDdeaths%2c&rank=0&=%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&gs1co=2%2cUSA&gs1pl=44%2cSouth Dakota&yıl= &seçime gidilebileceğini= &sbo) desteklenen ürünlerin kurulumuna dair= 0 &sbor= &ufr= 0 &wp= 4 % 3b_80000002 % 3b_80000003 &srchb=r&yak= 1 &ti= 0 &ti.si= 0 &gss=angs-i&indiv= 1 &pf= 1 &recid  = &H= 65310 &fh= 17 &ct= &fsk= &bsk=

Bayan C. P. Ingalls, Pioneer of County, 84 Yaşında Öldü
Kingsbury ilçe kayıp bir pioneer kadın ölüm Bayan C. P. Ingalls kadının evinde Pazar Günü burada. Geldi ve kocası için de bu mahalde yaşayan 1879 ve bir istek üzerine kaçak yapılaşma, northshore Gümüş Göl oldu önce bir De Ismet.
Bu ölümüne, beklenmedik ve izledi ancak illnedd kısa bir süre, altho [sic] Bayan Ingalls, tüm kış geri zekalı.
Caroline doğdu Quiner Aralık 12, 1839, Milwaukee, Wis. , öldü beş o'clock saatleri Paskalya Pazar, Nisan 20, 1924, 84 yaşında hayata gözlerini yumdu.
She was in evli Charles Ingalls Milwaukee Şub. 1, 1860, ölüm meydana geldi olan, 8 Haziran 1902.
Beş çocuk doğdu bu birliği. Ingalls Meryem in De Ismet; Laura henüz olan Mansfield, Mo; Caroline Swanzey olan Keystone, '; Frederick Ingalls, ölen emekleme döneminde ve Dow biri De Ismet.
Bu aile içinde hareket eder De Ismet 1879 yılından beri sahip oldukları örttü. 1880 Yılında Bay ve Bayan Ingalls organize oldu balkonunda Kilisesi De Ismet ve sadık örgütü üyeleri hayatlarının sonuna kadar. Bayan Ingalls de erken üye olan Doğu Star bölümde De Ismet.
Bunun yanı sıra dört kız çocuğu babasıydı, evlat acısı üç kardeşler ve bir torunu, Gül henüz Lane.
Bayan Ingalls iyi bir anne, iyi komşu, ve iyi bir arkadaş. Son bir kaç yıldır alınamıyor olduğu görmek için çevresine katılmak için insanlar daha çok ya kilisesi. ama duyduğu ilgi ile komşularına, arkadaşlar, ve kilise. Konuşabildiğimiz için ziyaret edin ve onu kadın olarak her zaman ilgi duyuyorsanız, parlak ve mutlu ediyor.
[, De Ismet Haber]
Kaynak:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carolineingallsobituary.html

Charles Phillip Ingalls
Evli
Caroline Göl Quiner


Evli: Şubat 1, 1960 Concorddaki, Jefferson Dansçıları Eyaleti Wisconsin
42 yıl Evli; beş çocuk doğdu bu birliği.
=======================================================================

Çocuk
=======================================================================
1
Amelia

Amelia Ingalls Ingalls Meryem Meryem
Doğan: Ocak 10, 1865 Pepin liderliğindeki Pepin liderliğindeki Eyaleti Wisconsin
Öldü: Ekim 17, 1928 Odak, Pennington ilçe Güney Dakota
eşinizin: bilişim ve iletişim teknolojileri
: Charles Phillips Ingalls, Caroline Göl Quiner
Mesleğiniz: House Keeper/ Piyano Çalar
Ölüm Nedeni: Genel Debility
Cenaze tarihi: Ekim 28, 1928
idam Sertifika no: 118560
Yaş Toprağa: YIL: 63 MOS: 9 adet ameliyathanemiz: 5
Interment: De Ismet Mezarlık De Ismet Kingsbury ilçe Güney Dakota



South Dakota Ölüm Endeksi, 1905-1955 Meryem hakkında Ingalls
Adı: Mary Ingalls Sertifika Numarası: 118560 Ölüm Günü: 17 Ölüm Ay: Ekim Ölüm Yıl: 1928 Ülke: Pennington Sayfa Sayısı : 444


Kaynak:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?rank=0&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-i&indiv=1&pf=1&recid=&h=65315&fh=1&ct=&fsk=&bsk=

Okulu Körler için
http://www.aph.org/museum/MaryScript.html

Amelia
Amelia Meryem Meryem Ingalls- Biyografi Ingalls'in ilk çocuğu Charles ve Caroline Ingalls ve dünyaya geldi, 10 Ocak 1865, Pepin liderliğindeki, Wisconsin. Meryem de bir karakter tüm Küçük Düzeni kitap ve Mary ve Laura ise birbirinden ayrılmaz.

Meryem, on dört yaşında, ciddi şekilde hasta olmuştu. Hastalık, Onun hangi, olarak tanımlanan farklı konfigüre edilen kızıl ateş (kitaplar) ve menenjit, sonuçlanan bir vuruş için Meryem neden olan kör. Laura ardından Meryem Ana'nın oldu "gözler" için çevrelerindeki her şeyi açıklayan kızkardeşi.

1881 'De, Dakota Topraklarında Meryem için ödenen katılmak üzere Iowa Okulu da Körler için dünyayı, Iowa (biliyorsunuz, Iowa Braille olarak bilinen ve Gösterge Tasarrufu Okul).  1889De mezun oldu, döndü De Ismet, Güney Dakota ebeveynleri ile birlikte yaşamak.

En kör gibi kadın, zaman, Mary asla evli ve ailesiyle yaşadığı kadar ölümler. Mary sonra güzel bir şekilde yaşadı ve kocası. In Keystone South Dakota, Mary öldü 17 Ekim 1928 evinin kız kardeşini de ev Carrie Auer.

Meryem Ana'nın bazı beadwork yanı sıra kendi özel Braille heyetine ve incil de bulunurlar, Mansfield Müzesi onun çoğu diğer çalışkan barındırılıyor De Ismet.

Kaynak:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/maryingalls.html
========================================================================
2
Laura Elizabeth Ingalls henüz

Laura Elizabeth Ingalls
Alias: ½ Baskı, Bessie, Beth
doğumlu: Şubat 7, 1867 - Dosya yükleme uzantılarıyla Pepin liderliğindeki Pepin liderliğindeki Eyaleti Wisconsin
Öldü: 10 Şubat, 1957 Mansfield, Wright County Missouri
eşinizin: Almanzo James "Mertçe" henüz
Ebeveynler: Charles Phillips Ingalls, Caroline Göl Quiner
Mesleği: ev kadını, siyasetçi, Yazar, işkadını
Ölüm Nedeni: serebral Kanama
Cenaze Tarihi: Şubat 13, 1957
idam Sertifika no: 11919
Yaş Toprağa: YIL: 90 MOS: 0 adet ameliyathanemiz: 3
Interment: Mansfield Mezarlığı, Mansfield Wright County Missouri

Laura Elizabeth Ingalls henüz - Biyografi
Laura Elizabeth Ingalls ikinci çocuk Charles ve Caroline Ingalls ve dünyaya geldi, 7 Şubat 1867 - Dosya yükleme uzantılarıyla, Pepin liderliğindeki, Wisconsin. Kadın ailesiyle birlikte gidilen ve daha sonra kocasını ve babası gibi sevdiği, seyahat etmek ve hep go West.

In De Ismet, Güney Dakota kadın bir araya gelerek vardıkları Almanzo James Henüz. Ne Zaman Laura, öğretim okulu on iki kilometre ötede kadın yalnızca on altı, Almanzo aldı onu her hafta sonu ileri ve arkasında, Morgan atı Laura sevdiğine çok - Prens ve Lady.

Kendini ateşe atan sonra iki ve bir buçuk yıl içinde, bunlar üzerinde evli 25 Ağustos, 1885, gelin kullanım siyah. Bunlar geçirdikleri dört yıl çiftçilik tabanıdır ilk dört yıl içinde, harap olan sona eren bir yangın ile ev Almanzo "Mertçe" inşa etmek için bu kadar çok çalıştı.

In De Ismet, aralık 5, 1886 Rose doğdu. Ağustos 1889, Laura bir çocuk çocuğu kısa bir süre sonra öldü.

Bundan sonra, henüz birkaç yıl yaşayan sırasında çeşitli aile üyeleri Almanzo geri kazanılan gücüyle yaptığı diptheria bakmak, onun kısmi felçler. 1890 De, Laura, Almanzo ve Gül ile yaşadı Almanzo'nin anne Yay Vadisi, Minnesota.

1891 Ve 1892arasında, üç sonra Westville, Florida yardımcı olacağını umduğunu sıcak Almanzo'in bacaklar. Laura nefret ettim bu kadar çok yaşayan'de Ismet. Temmuz, 1894 için üç sonra soldaki Laura ve Almanzo'nın nihai ev, Mansfield, Missouri burada kazandıkları ile Kayalık Ridge Çiftliği gizli $100 yasa tasarısını onayladı. Laura'nın günlüğü, yol, yolu üzerindeki yayınlanan Ev.

Yerel olarak birçok makaleler yayınlandıktan sonra, Laura ona başladı hatıralarını yazdığı, bir el yazmasını yetkili Pioneer Kız. Bu kitapta kavramı, özünde, tüm seri tek, bu küçük Ev serisi tarafından yayınlanan Harper ve Kardeşler olarak bilinen HarperCollins) çocuk mağazası.

Laura öldü 10 Şubat 1957 kendisi de Kayalık Sırt ev, son kalan üyesi öncü Ingalls ailesinin ona.

Birçok müze ve tarihi kuruldu, hometowns da nerede Laura harcamış hayatı, ve pek çok kadının öğeleri her sitede yer alır.

Kaynak:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/lauraingallswilder.html
========================================================================
3
Caroline Celestia


Celestia Ingalls Caroline

Doğdu Ingalls Alias: Carrie Auer: Ağustos 3, 1870 Kansas Eyaletinde Bağımsızlık Montgomery
Öldü: Haziran 2, 1946 BH General Hospital Hızlı Şehir Keystone, Pennington ilçe Güney
Dakota
eşinizin: David Nevins Swanzey
Ebeveynler: Charles Phillips Ingalls, Caroline Göl Quiner
Mesleği: ev kadını/Haberler Kağıt iş/ Typesetter Yazar
Ölüm Nedeni: şeker hastalığı Koma
defin Tarihi: Haziran 7, 1946
Ölüm Sertifika no: 229736
Yaş Toprağa: YIL: 75 MOS: 10 adet ameliyathanemiz: 2
Interment: De Ismet Mezarlık De Ismet Kingsbury ilçe Güney Dakota


South Dakota Ölüm Endeksi, 1905-1955 yaklaşık Caroline I Swanzey
Adı: Caroline I Swanzey [Caroline C Swanzey] Sertifika Numarası: 229736 Ölüm Günü: 2 Ölüm Ay: Haziran Ölüm Yılı: 1946 ilçe: Pennington

Kaynak:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=Swanzey&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=2&h=216870&recoff=9 22 &ml_rpos=3

Obituary Carrie Auer için Ingalls Swanzey

Keystone. 5 Haziran - Cenaze için servisler Bayan Caroline Ingalls Swanzey gerçekleşecek Keystone balkonunda kilisesi de Perşembe günü öğleden sonra, yaz saati 2. Sırayla Doğu Star idare edecek, hakları ve Rev. Carl Zeiss Loocke size yardımcı olacaktır. Cenaze töreninde de bulunacak De Ismet.
Bayan Swanzey birlikte ebeveynleri ile Dakota Bölgesi ve bunlar sabit De Ismet. Birkaç küçük gazete üzerinde çalıştı, devlet gelmeden önce yaklaşık 35 yıl önce burada bir çalışanı olarak, kağıt ve sonraki evli David N. Swanzey. Öldü 1938.
She was active in kilisesi ve toplumsal çalışmalar ve geçtiğimiz günlerde 50 yıllık ömrü üyelik burada Doğu yıldızı. Kurtulanlar arasında bir kardeş, Laura Ingalls henüz olan Mansfield, Mo. , ve Gül henüz Lane, bir büyük yeğeninizin adı, hem yaygın olarak bilinen yazarları ve bir stepdaughter, Mary.
Pazar Günü ölmüştü Çabuk Şehir hastanesi. Morgdan şehitliğe getiren Behrens tarafından cenaze merasimi yapıldı Hızlı Şehir.
02 Haziran 1946
Kaynak:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carrieingallsobituary.html
========================================================================
4
Charles Frederick Ingalls


Charles Frederick Ingalls
Alias: Küçük
Doğdu Freddie: Kasım 1, 1875 Ceviz koruyup, Redwood Minnesota Eyaletinde
Öldü: Ağustos 27, 1876 Minnesota Güney Troy Wabasha County
27 Ağustos 1876 Truva'da Minnesota Pipestone,
eşinizin: bilişim ve iletişim teknolojileri
: Charles Phillips Ingalls, Caroline Göl Quiner
Ölüm Nedeni: SID
yaş ölüm: YIL: Ǿ MOS: 8 adet ameliyathanemiz: 26
Interment: Peter Ingalls Çiftlik site Wabasha ilçe Minnesota

Charles "Freddie" Ingalls Jr. - Biyografi
Charles Frederick Ingalls Jr. , daha çok bilinen Freddie, dördüncü çocuk ve tek oğlu Charles ve Caroline doğdu Ingalls ve Kasım 1, 1875 in Ceviz koruyup, Minnesota. O zaman dokuz aya başladı bebek kilo ve bir doktor olmasına rağmen istendikten, Bebek Freddie öldü 27 Ağustos, 1876.
Kaynak:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/frederickingalls.html
========================================================================
5
Ödemesiz Pearl Ingalls


ödemesiz Pearl Ingalls
doğumlu: Mayıs 23, 1877 meşe, çapak Winneshiek Eyaleti Iowa
Öldü: Kasım 10, 1941 Erik Creek Redwood Manchester Kingsbury ilçe Güney
Dakota
eşinizin: Nathan William Dow
Ebeveynler: Charles Phillips Ingalls, Caroline Göl Quiner
Mesleği: ev kadını/Öğretmen/ Gazetecilik
Ölüm Nedeni: kardiyovasküler akut miyokardit arteriosclerosis
Cenaze Tarihi: Kasım 12, 1941
idam Sertifika no: 203078
Yaş Toprağa: YIL: 64 MOS: 5 adet ameliyathanemiz: 17
Interment: De Ismet Mezarlık De Ismet Kingsbury ilçe Güney Dakota

South Dakota Ölüm Endeksi, 1905-1955 Lütuf P Don
Adı hakkında Lütuf P Don [ödemesiz Pearl Don] Sertifika Numarası: 203078 Ölüm Günü: 10 Ölüm Ay:
Kasım Ölüm Yıl: 1941 Ülke: Kingsbury

Kaynak:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=&sx=&f17=10&f16=Nov&rg_f15__date=1941&rs_f15__date=0&f14=Kingsbury&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=0&h=177502&recoff=&ml_rpos=1
Obituary lütfu için Ingalls Dow
Bayan Nate Dow yumdu Manchester'da ev 11:00 kasvetli bir hastalık sonrasında Pazartesi akşamı.
Çarşamba günü öğleden sonra yapıldı Cenaze hizmetleri evinde ve Manchester United Presbyterian Kilisesi, Rev. D. Van Houte görevi yerine getiren.
Bayan Dow katılan okul De Ismet ve firmaların ekipmanlarından oluşan ağlarını yükseltmek istediği Üniversite ve okul ders vardı Manchester'da
Kadın yükseklikte olan Geyikbayırı kasabasıdır aktif Bayan Yardımcısı ve kulüp çalışmaları ve yerel bir yazar oldu. Pallbearers ise Lucian Howard Howard, Rowen, J.L. tarafından belirlenen HEDEF. Towberman, Harvey Marx, E. C. Brinkley, ve Alfred Anderson.
Sol yas geçen, onun kocası Nate Dow, iki kardeşler, Bayan Carrie Auer in Swanzey Yastıklama ve Bayan Laura henüz olan Mansfield, Mo. , ve bir büyük yeğeninizin adı, Gül henüz Lane.

Kaynak:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/graceingallsobituary.html

No comments:

Awesome