Thursday, December 18, 2014

Laura töötan raamatupoes pere Wilder pa & ema

Laura töötan raamatupoes pere Wilder pa & ema

nimi: Charles Philip töötan raamatupoes
sündinud: 10. jaanuaril 1836 Kuuba Allegheny New Yorgis
suri: 8. juunil 1902 de Smet mis arvate? maakond Lõ Dakota
abikaasa: Caroline järv Quiner
vanemad: Landsford merlang töötan raamatupoes, Laura Louise Colby
okupatsioon: Pioneer /Farmer
surma põhjus - Kopsupõletik /südamepuudulikkust
vanus surres: A: 66 MOS: 4 Nn düs-: 8
matust: De Smet kalmistu de Smet mis arvate?


Kadunud maakonnas Lõ Dakota keelustas
rahva valu de Smet olid selleks, et õppida pühapäeva pärastlõunal surma hr C. P. Töötan raamatupoes, kes suri kell 3 päeval, mil pärast Pikkakleveniv p.m. haigestumine mitu nädalat. Haige süda oli põhjuseks tema surma.
Matuseteenistus peeti koguduse kirik teisipäeva hommikupoolikul, suures osas on käinud ka paljud sõbrad lahkunu bt ja pere. Pärast jumalateenistusi sõlminud vabamüürlaste vennaskonna kes olid kohal võtsid üle keha matustel ja säilmed paigutada oma viimse puhkepaiga koos pühaliku rituaaliga selle organisatsiooni matustel.
Chas. LK töötan raamatupoes on sündinud selles riigis 60 aastat tagasi. Tema elu oli pioneer noorukieast. At the age of 12 aastat ta kolis koos vanematega Illinois, sealt edasi paar aastat hiljem Wisconsinisse ja sealt edasi Minnesota. See oli elades seda abiellus ta hinnatavatesse Wisconsinis daam, kes on nüüd tema lesk.
Ta tõi oma pere 1879 de Smet. Ta oli esimene, kes selles paikkonnas eluruumi ehitamiseks; maja, mis seisab nüüd tagumise osa Bank of de Smet palju on hoone. Tema kodu oli toimus esimene jumalateenistusi. Ta oli silmatorkav töö korraldamisele selle linna Koguduse kiriku mis ta oli kohusetundlik ja järjekindel liige
kui kodanik tema surma ta pidas väga lugu, olla aus ja õiglane oma tegemistes ja ühingud, mille tema semud. Nagu sõber ja naaber ta oli alati lahke ja vastutulelik, ja truu ja armastav abikaasa ja isa.
[De Smet Uudised, 12. juunil 1902] Allikas
:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/charlesingallsobituary.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Caroline järv Quiner

nimi: Caroline järv Quiner
sündinud: 12. detsembril 1839 Concord Jefferson County Wisconsin
suri 20. aprillil 1924 de Smet, mis arvate? Maakonna
abikaasa: Charles Phillips töötan raamatupoes South Dakota'st
vanemad: Henry Newton Quiner, Charlotte Wallis Tucker
okupatsioon: kooli õpetaja/Pioneer koduperenaine
surma põhjus: seniilsus
kehtivuse matmise: 21. aprillil 1924
surmatunnistuse #: 91288
vanus surres: A: 84 MOS: 4 Nn düs-: 8
matust: De Smet kalmistu de Smet mis arvate? Maakonna

- Dakota kohtult surma South Dakota'st indeks, 1905-1955 umbes Caroline l töötan raamatupoes
nimi: Caroline l töötan raamatupoes sertifikaadi number: 91288 surma päev: 20 surma kuu: APR surm aasta: 1924 maakond: Mis arvate? lehekülje number: 444

Allikas:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=sddeaths%2c&rank=0&=%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c&gsfn=&gsln=ingalls&sx=&gs1co=2%2cusa&gs1pl=44%2csouth= &yearend Dakota&aasta= &SBO= 0 &sbor= &UFR= 0 &Wp= 4 % 3b_80000002 % 3b_80000003 &srchb=r&sadamalinna= 1 &ti= 0 &ti.si= 0 &gss=angs-ma&indiv= 1 &Pf= 1 &recid  = &T= 65310 &Fh= 17 &ct= &FSK= &BSK=

Mrs. C. P. Töötan raamatupoes, pioneer maakonna, sureb 84
mis arvate? maakond kaotanud ühe oma pioneer naiste pr C. P. surma Pühapäev siin töötan raamatupoes tema kodus. Tema ja ta abikaasa tuli see linn 1879 ning elas nõude northshore shanty kohta enne seal hõbedat järve oli de Smet.
Surm oli ootamatu ja järgnes aasta illnedd vaid lühikest aega, altho [sic] Pr. töötan raamatupoes on olnud mannetu kogu talve.
Caroline Quiner on sündinud 12. detsembril 1839, Milwaukees, Wis. , ning surid kella viie ajal p.m. Ülestõusmispüha, 20. aprillil 1924, at the age of 84.
Ta oli abielus Charles töötan raamatupoes Milwaukee veebr. 1 aasta, 1860, kelle surm toimus 8. juunil 1902.
Viis last sündisid liiduga. Aasta Mary töötan raamatupoes de Smet; Laura Wilder Mansfield, Mo; Caroline Swanzey Keystone kohta, S.D. ; Frederick töötan raamatupoes, kes suri lapseeas, ja Grace Dow de Smet.
Kui pere kolis et de Smet 1879 kus nad on sellest ajast elanud. Härra ja Proua töötan raamatupoes 1880 aitasid korraldada ka koguduse kirik at de Smet ja olid ustav organisatsiooni liikmed oma elu lõpuni. Pr töötan raamatupoes oli samuti üks liige peatükk Eastern Star of de Smet.
Lisaks neli tütart lahkunu on ellu jäänud kolm õde ja üks lapselaps, Rose Wilder Lane.
Pr töötan raamatupoes oli hea ema, hea naaber, ja hea sõber. Viimase paari aasta jooksul ei ole suutnud saada ta ümber vaadata, kui inimesed väga palju või käi kirikus. Aga tema huvi on olnud temaga naabrid, sõbrad, ja kirik. See oli väga meeldiv minna ja teda külastada nii nagu ta oli alati huvitatud, särav ja õnnelik.
[Alates de Smet Uudised]
allikas:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carolineingallsobituary.html
========================================================================
Charles Philip töötan raamatupoes

Quiner abiellus Caroline järve


abielus: 1. veebruaril 1960 Concord, Jefferson County Wisconsin
abielus 42 aastat; viis lapsed sündisid liiduga.
========================================================================

Lapsed
========================================================================
1
Töötan raamatupoes Mary Amelia

Mary Amelia töötan raamatupoes
sündinud: 10. jaanuaril 1865 Pippin, Pippin County Wisconsin
suri 17. oktoobril 1928 Pennsylvania Pennington maakonna- Dakota kohtult,
abikaasa: üksikvanemad
: Charles Phillips töötan raamatupoes, Caroline järv Quiner
okupatsioon: maja hoidja/ pianisti
surma põhjus: kindral nõtrust
matmise kuupäeva: 28. oktoobril 1928
surmatunnistuse #: 118560
vanus surres: A: 63 MOS: 9 Nn düs-: 5
matust: De Smet kalmistu de Smet mis arvate? maakond South Dakota'st



South Dakota territooriumist surm indeks, 1905-1955 Mary
nime töötan raamatupoes: Mary töötan raamatupoes sertifikaadi number: 118560 surma päev: 17 surma kuu: aasta: 1928 okt surma maakond: Pennington lehekülje number: 444


Allikas:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?rank=0&gsfn=&gsln=ingalls&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-i&indiv=1&pf=1&recid=&h=65315&fh=1&ct=&fsk=&bsk=

kool pimedatele
http://www.aph.org/museum/maryscript.html

Mary Amelia töötan raamatupoes- biograafia
Mary Amelia töötan raamatupoes oli esimene laps Charles ja Caroline töötan raamatupoes ja sündis 10. jaanuaril 1865, Pippin, Wisconsinis. Mary oli tegelane kõigis väike maja raamatud ja Mary ja Laura on lahutamatud.

Kui Mary oli neliteist aastat vana, sai ta raskelt haige. Tema haigus, mis on mitmel viisil kirjeldatud kui sarlakid (raamatud) ja meningiit, tõi endaga kaasa ka takti mis põhjustas Mary pimedaks jäämise. Laura siis sai Mary on "silmad", kirjeldades neid kõik ringi oma õe juurde.

1881. Aastal, Dakotas Mary osalema eest makstud territooriumil Iowa kooli aastal pimedatele mõeldud Vinton, Iowa osariik (tea tuntud kui Iowa punktkirjas ja silmist säästmine koolis).  Ta lõpetas 1889 ja naasis de Smet, elama koos tema vanemad Lõ Dakota.

Nii nagu enamik ees silmi naised of the aega, Mary ei ole kunagi abielus olnud, ja koos temaga elanud vanemate juures kuni nende surm. Mary elas siis koos Grace ja tema abikaasa. Keystone Lõuna Dakota aastal, Mary suri 17. oktoobril 1928 tema nooremat õde kodus Carrie.

Mõned Mary on helmestikandit, samuti tema eriline Braille' kiltkivist ja piibel on Uurimisbaasiks Mansfield muuseum mõnda aega ka muud asjad on paljud tema Uurimisbaasiks de Smet.

Allikas:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/maryingalls.html
========================================================================
2

Laura Elizabeth töötan raamatupoes Wilder

Laura Elizabeth töötan raamatupoes
Alias: ½ pint, Bessie, Beth
sündinud: 7. veebruar 1867 Pippin, Pippin County Wisconsin
suri: 10. veebruaril 1957 Mansfield, Wright County Missouri
abikaasa: Almanzo James "mehelik" Wilder
vanemad: Charles Phillips töötan raamatupoes, Caroline järv Quiner
okupatsioon: koduperenaine, poliitik, kirjanik, äri naine
surma põhjus: ajuverejooksust
kehtivuse matmispaika matmise: 13. veebruaril 1957
surmatunnistuse #: arv 11919
vanus surres: A: 90 MOS: 0 Nn düs-: 3
matust: Mansfield kalmistule, Mansfield Wright County Missouri

Laura Elizabeth töötan raamatupoes Wilder - Elulugu
Laura Elizabeth töötan raamatupoes oli teine laps Charles ja Caroline töötan raamatupoes ja oli sündinud 7. veebruaril 1867, Pippin, Wisconsinis. Ta reisis ta perekonna ja siis hiljem koos oma abikaasaga ja nagu ta isa, ta armastas reisida ja olen alati tahtnud minna lääne poole.

In de Smet, Lõuna Almanzo Dakota ta kohtus ja abiellus James Wilderiga. Kui Laura oli koolis kaksteist miili eemal, kui ta oli vaid kuusteist, Almanzo tuli ja viis ta edasi ja tagasi iga nädalavahetus taga nii väga armastas Morgan hobused Laura - prints ja leedi.

Kurameerimise pärast kaks ja pool aastat, nad olid abielus 25. augustil 1885, koos pruudi mustades rõivastes. Nad veetnud neli aastat püüdnud põllumajandust, mis on dokumenteeritud esimese nelja aasta jooksul, mis lõppes tulekahju, mis hävitas koju Almanzo "mehelik" oli nii palju tööd teinud, et ehitada.

In de Smet, 5. detsembril 1886 Rose sündis. Augustis 1889, Laura sünnitas poja kes suri peagi pärast.

Wilderi on siis veetis mitu aastat eri pere liiget, kui Almanzo oma jõu tagasi saadud tema jõukatsumine diptheria, mis tingis tema osaline halvatus. 1890, Laura, Almanzo ja Rose elas koos Almanzo on vanemad kevadel Valley, Minnesotas.

Aastatel 1891 ja 1892, kolm siis kolis Westville, Florida lootis soojema kliimaga aitaks Almanzo on jalad. Laura vihkas elavad seal nii palju, nad naasid de Smet. Juulis 1894 sõitis Laura ja Almanzo kolm siis on lõplik koju, Mansfield, Missouri kus nad ostsid Rocky Ridge Farm varjatud 100 Bill. Laura päevik retke teel koju ilmunud.

Pärast avaldamist palju artikleid kohapeal, Laura aadlikelt oma memuaarides, käsikirja pealkirjaga Pioneer tüdruk. Selle raamatu kontseptsiooni, mis oli sisuliselt kogu seeria ühes, viia algust seeria mis oli avaldatud väike maja Harper ja vennad (praegu tuntud kui Collinsile) laste osakonnas.

Laura suri 10. veebruaril 1957 tema Rocky Ridge koju, viimane elusolev liige teedrajav töötan raamatupoes tema perekond.

Paljud muuseumid ja ajalooliste paikade on üles pandud ka kodulinnades kus Laura veetis oma elu, ja paljud tema üksused asuvad iga lehekülg.

Allikas:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/lauraingallswilder.html
========================================================================

3
Caroline Cronos töötan raamatupoes


töötan raamatupoes Caroline Cronos
Alias: Carrie
sündinud: august 3, 1870 iseseisvumine Montgomery County Kansases
suri: 2. juunil 1946 BH Keskhaigla kiire linna Keystone, Pennington County South Dakota territooriumist

abikaasa: David Evens Swanzey
vanemad: Charles Phillips töötan raamatupoes, Caroline järv Quiner
okupatsioon: koduperenaine/ajalehe business/ laduja kirjanik
surma põhjus: diabeet koomast
matmise kuupäeva: 7. juunil 1946
surmatunnistuse #: 229736
vanus surres: A: 75 MOS: 10 nn düs-: 2
matust: De Smet kalmistu de Smet mis arvate?


Lõuna Dakotast surma maakonna Lõuna Dakota indeks, 1905-1955 umbes Caroline ma Swanzey
nimi: Caroline ma Swanzey [Caroline C Swanzey] sertifikaadi number: 229736 surma päev: 2 surma kuu: juuni surm aasta: 1946 maakond: Pennington

Allikas:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=swanzey&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=2&h=216870&recoff=9 22 &ml_rpos=3

nekroloogi Carrie töötan raamatupoes Swanzey

Keystone. 5. Juuniks - matuseteenuste Swanzey Pr. Caroline töötan raamatupoes algusega koguduse kirik neljapäeval nurgakivi kell 2 p.m. , suveajale. Ordu viib läbi Eastern Star Rev. Carl Loocke õigused ja aitab. Matused on De Smet.
Swanzey tuli koos oma vanematega proua Dakotaks territooriumil ja nad korraldasid at de Smet. Ta töötas mitmeid väikseid ajalehti ka riik enne siia tulekut umbes 35 aastat tagasi kui töötaja David N. Swanzey paberi ja hiljem abiellus. Ta suri 1938.
Ta oli aktiivne kirikus ja ühenduse asjade ning hiljuti saanud 50-aastase elu kuulumine Eastern Star. Ellujäänud sisaldama õde, Laura töötan raamatupoes Wilder Mansfield Mo, , ja Rose Wilder Lane, vennatütar, nii laialdaselt tuntud autorid, ja üks kasutütar, Mary.
Ta suri pühapäeval kiiret linna haiglasse. Behrens viidi surnukuuri matuste poolt tehti kiire linn.
02 Juuni 1946
Allikas:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carrieingallsobituary.html
========================================================================
4

Charles Frederick töötan raamatupoes


Charles Frederick töötan raamatupoes
Alias: Väike Freddie
sündinud: 1. novembril 1875 Redwoodi County Minnesota pähklisaluga,
suri: 27. augustil 1876 Lõ Troy Wabasha County Minnesota
27 Aug 1876 Troy, Pipestone, Minnesota
abikaasa: üksikvanemad
: Charles Phillips töötan raamatupoes, Caroline järv Quiner
surma põhjus: arenevatele saareriikidele
vanus surres: A: Ǿ MOS: 8 Nn düs-: 26
matust: Peter töötan raamatupoes talu lehekülg Wabasha County Minnesota

Charles "Freddie" töötan raamatupoes Jr. - Elulugu
Charles Frederick töötan raamatupoes Jr. , paremini tuntud kui Freddie, oli neljas laps ja ainus poeg Charles ja Caroline töötan raamatupoes ja on sündinud 1. novembril 1875 pähklisaluga aastal, Minnesotas. Kui ta oli üheksa kuud vanad, et kaalus alla võtta. Laps hakkas arsti ja vaatamata kutsutakse üles, väike Freddie suri 27. augustil 1876.
Allikas:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/frederickingalls.html
========================================================================

5.
Grace Pearl töötan raamatupoes


Grace Pearl töötan raamatupoes
sündinud: 23. mail 1877 takjal Tamm, Winneshiek County Iowa
suri: 10. novembril 1941 Redwoodi Plum Creek'i maakonna Manchester mis arvate?

Abikaasa: Nathan William Dow South Dakota'st
vanemad: Charles Phillips töötan raamatupoes, Caroline järv Quiner
okupatsioon: koduperenaine/kooli õpetaja/ ajakirjanduse
surma põhjus: südame-veresoonkonna müokardiiti arterioskleroos
kuupäev 12. november 1941 matmine
surmatunnistuse #: 203078
vanus surres: A: 64 MOS: 5 Nn düs-: 17
matust: De Smet kalmistu de Smet mis arvate? maakond South Dakota'st

South Dakota territooriumist surm indeks, 1905-1955 Grace pärast P Don
nimi: Grace P Don [Grace Pearl Don] sertifikaadi number: 203078 surma päev: 10 surma kuu:
aasta: 1941 nov surma maakond: Mis arvate?

Allikas:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=&sx=&f17=10&f16=nov&rg_f15__date=1941&rs_f15__date=0&f14=kingsbury&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=0&h=177502&recoff=&ml_rpos=1
nekroloogi Grace'ile töötan raamatupoes Dow
pr. Nate Dow suri Oma kodu Manchester kell 11:00 esmaspäeva õhtul pärast Pikkakleveniv haigus.
Matuseteenistus peeti kolmapäeva pärastlõunal majas ja Manchesteri Presbüteri kirik, Rev. D. Van Houte läbi viima.
Pr Dow olid koolis käinud in de Smet ja Redfield kõrgkooli ja oli õpetajaks olnud Manchesteris Alevis
oli ta aktiivne naiste abi ja klubi töö ja oli kohalik kirjanik. Kirstukandja olid Lucian Howard Rowen, J.L. Towberman, Harvey Marxi, E. C. Brinkley ja Alfred Anderson.
Jäänud on ainult leinata abikaasa Nate Dow, kaks õde, proua Carrie Swanzey Keystone kohta ja proua Laura Wilder Mansfield Mo, , ja õetütar, Rose Wilder Lane.

Allikas:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/graceingallsobituary.html

No comments:

Made in Mitchell South Dakota