Thursday, December 18, 2014

СЕМЕЙСТВОТО НА Лаура Ingalls помечтае Pa & Ma

СЕМЕЙСТВОТО НА Лаура Ingalls помечтае Pa & Ma

Име: Charles Филип Ingalls
роден: на 10 януари 1836 г Куба Allegheny графство Ню Йорк
почина: на 8 юни 1902 г De Smet Kingsbury графство South Дакота
съпруг/съпруга: Caroline езеро Quiner
родители: Landsford северен путас Ingalls, Лаура Луиз началник-щабът
брой гости: пионер /земеделският производител
причината за смъртта: пневмония /сърдечна недостатъчност
възраст при смърт: YRS: 66 MOS: 4 ДИС: 8
Interment: De Smet гробище De Smet Kingsbury графство South Дакота


пионер отишло
на хора на De Smet бяха болка в неделя следобед, за да научи за смъртта на г-н C. стр. Ingalls, който почина на 3 часа на същия ден след появилите се заболяване на няколко седмици. Сърдечни проблеми е причината за смъртта си.
Погребални услуги са били задържани в Congregational църква във вторник предобед, до голяма степен присъства bt на много приятели на починалите и на семейството. След църковната услуги са били сключени на атентата срещу Масонската ложа братството, са били в присъствието на тялото пое управлението на погребението и останките са били поставени в последната си почивка с тържествена погребението обреден на тази организация.
Chas. СТР. Ingalls е роден в тази държава-членка преди 60 години. Живота му бе, че на пионер от boyhood. При навършване на 12 години той премества с родителите си на Илинойс, оттам на няколко години по-късно на Уисконсин, и оттам към Минесота. Той бе докато е живял в Уисконсин, той е женен за estimable дама сега е неговата вдовица.
През 1879 г. той донесе семейството му за De Smet. Той бе първият за изграждане на жилището в този район; на къща, който сега е поставен на задната част на банката на De Smet партида е сградата. В дома си се проведоха първите религиозни служби. Той бе видна фигура в работата на организиране на Congregational църква от този град, той бе верен и последователен член на смъртта му
като гражданин той проведе почитате твърде високо, честен и изправено във взаимоотношенията му и асоциации с неговата стипендиантите. Като приятелка и съседка той винаги е била вид и културен и верен и обичливите й съпруг и баща.
[De Smet новини, 12 юни, 1902]
Източник:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/charlesingallsobituary.html
========================================================================



Caroline езеро Quiner

Име: Caroline езеро Quiner
роден: на 12 декември 1839 г "Jefferson графство Уисконсин
почина: на 20 април 1924 г De Smet, Kingsbury графство South Дакота
съпруг/съпруга: Чарлз с кръстат шлиц Ingalls
родители: Хенри Bill Newton Quiner, "Good Charlotte" Wallis совалката
брой гости: учител/пионер домакиня
причината за смъртта: Senility
датата на погребението: на 21 април 1924 г
смърт Сертификат №: 91288
възраст на смърт: YRS: 84 MOS: 4 ДИС: 8
Interment: De Smet гробище De Smet Kingsbury графство South Дакота

Южна Дакота смърт индекс, 1905-1955 около Caroline L Ingalls
Име: Caroline L Ingalls номер на сертификата: 91288 смърт ден: 20 смърт месец: Apr смърт година: 1924 г. Окръжният: Kingsbury номер на страница: 444

Източник:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=SDdeaths%2c&rank=0&=%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&gs1co=2%2cUSA&gs1pl=44%2cSouth Дакота&година= &годината= & $(sbo= 0 &sbor= &ufr= 0 &wp= 4 % 3в_80000002 % 3в_80000003 &srchb=r&prox= 1 &ti= 0 &ti.si= 0 &гас=angs-i&indiv= 1 &pf = 1 &recid  = &H= 65310 &fh= 17 &ct= &fsk= &bsk =

г-жа C. стр. Ingalls, пионер на окръга, почина на 84
Kingsbury графство загуби една от нейните първоначални жени в смъртта на г-жа C. стр. Ingalls у дома тук в неделя. Тя и съпругът й стигнаха до това място през 1879 г. и е живял в иск shanty на northshore сребърен езеро преди е имало De Smet.
За смърт е било неочаквано и последва illnedd на но кратък период от време, altho [sic] г-жа Ingalls е била фунциониране всички зима.
Caroline Quiner е роден на 12 декември 1839 г, в Милуоки, Wis. , и почина в пет o'клок p.m. Великден в неделя, на 20 април 1924 г, на 84-годишна възраст.
Тя е била омъжена за Чарлз Ingalls от Милуоки Февр. 1, през 1860 г., чиято смърт е настъпила на 8 юни 1902 Г.
Пет деца са родени в този съюз. Богородица Ingalls на De Smet; Лаура помечтае на Mansfield, Mo; Caroline Swanzey на трапецовидното изкривяване, S.D. ; Фредерик Ingalls, който почина в ранен стадий на развитие, и гратисен период Дау на De Smet.
Семейството му се премества в De Smet през 1879 г. когато те са пребивавали. През 1880 г. г-н и г-жа Ingalls помогна да организира Congregational църква в De Smet и са верни членовете на организацията в края на живота си. Г-жа Ingalls също бе ранен държавите-на Източна звезда глава на De Smet.
Освен на четири дъщери на починалото лице е женен, с три сестри и един внучката му, е нараснал помечтае лента.
Г-жа Ingalls бе добра майка, добър съсед, и добър приятел. През последните няколко години тя не е била в състояние да видим как хората много или да присъстват църква. но й интерес е с й съседи, приятели и църква. Тя е удоволствие да отидете и посещението й, тя винаги е била заинтересовани, ярък и щастлив.
[От De Smet Новини] (
източник:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carolineingallsobituary.html

Чарлз Филип Ingalls
женен
Caroline езеро Quiner




женен: На 1 февруари 1960 г "Конкорд", окръг Jefferson Уисконсин
женен 42 години; пет деца са родени в този съюз.


Деца

Богородица Амелия Ingalls

Мери Амелия Ingalls
роден: на 10 януари 1865 г Pepin, Pepin графство Уисконсин
почина: на 17 октомври 1928 г трапецовидното изкривяване, Ейдриън Пенингтън графство South Дакота
съпруг/съпруга: самотните родители
: Charles винта с кръстат шлиц Ingalls, Caroline езеро Quiner
брой гости: Къща животновъд/ черен пиано гланц плейър
причината за смъртта: Общи Debility
датата на погребението: на 28 октомври 1928 г
смърт Сертификат №: 118560
възраст при смърт: YRS: 63 MOS: 9 ДИС: 5
Interment: De Smet гробище De Smet Kingsbury графство South Дакота



Южна Дакота смърт индекс, 1905-1955 около Мери Ingalls
Име: Мария Ingalls номер на сертификата: 118560 смърт ден: 17 смърт месец: ост смърт година: 1928 г. Окръжният: Ейдриън Пенингтън номер на страница: 444


Източник:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?rank=0&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-i&indiv=1&pf=1&recid=&h=65315&fh=1&ct=&fsk=&bsk=

училище за глухи
http://www.aph.org/museum/MaryScript.html

Богородица Амелия Ingalls- биографията
Мери Амелия Ingalls бе първото дете на Чарлз и Caroline Ingalls и е роден на на 10 януари 1865 г, в Pepin, Уисконсин. Богородица е символ на всички малко къща книги и Богородица и Лаура са неделими.

Когато Богородица е четиринадесет години, тя стана сериозно влошено. Нейният заболяване, което е изменяна няколко пъти описани като алено свинете (в счетоводните книги) и от менингит, довели до в ход, причинило Мери да отидете незрящи хора. Лаура тогава стана Богородица "очи", определяйки всичко около тях на сестра си.

През 1881 година, "Дакота" територия изплаща Мария да присъстват на Айова училище за глухи в Vinton, Айова (ноу известен като Айова брайлови и контролното прозорче пестене училище).  Тя завършва през 1889 г. и се връща в De Smet, Южна Дакота да живеят с родителите си.

Като най-незрящи жените на време, Мери никога не е женен и живее с родителите си до техните смъртни случаи. Богородица след това са живели с гратисен период и нейният съпруг. Трапецовидното изкривяване в Южна Дакота, Мери почина в на 17 октомври 1928 г в дома й на по-малка сестра Кари Ауер.

Някои от Богородица beadwork, както и нейните специални брайлови шисти и библейски сцени са настанени в Mansfield музей докато много от останалите си вещи се помещава в De Smet.

Източник:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/maryingalls.html
========================================================================


Лаура Елизабет Ingalls помечтае

Лаура Елизабет Ingalls
Alias (псевдоним): ½ пинта, Bessie, Бет
роден: На 7 февруари 1867 г Pepin, Pepin графство Уисконсин
почина: на 10 февруари 1957 г Mansfield, Райт графство Мисури
съпруг/съпруга: Almanzo Джеймс "мъжествен" помечтае
родители: Charles винта с кръстат шлиц Ingalls, Caroline езеро Quiner
брой гости: домакиня, политик, автор, бизнес жена
причината за смъртта: церебрална кръвоизлив
датата на погребението: на 13 февруари 1957 г
смърт сертификат #: 11919
възраст при смърт: YRS: 90 MOS: 0 ДИС: 3
Interment: Mansfield гробище, Mansfield Райт графство Мисури

Лаура Елизабет Ingalls помечтае - биография
Лаура Елизабет Ingalls бе на второ дете на Чарлз и Caroline Ingalls и е роден на на 7 февруари 1867 г, в Pepin, Уисконсин. Тя отпътува със семейството си, и след това по-късно със съпруга си, и като баща й, тя обикна за пътуване и винаги съм искал да иди на Запад.

В De Smet, Южна Дакота тя се срещна и женен Almanzo Джеймс помечтае. Когато Лаура поучаваше училище дванадесет мили навън, когато тя е само шестнадесет, Almanzo дойдоха и й напред и назад всяка седмица зад Морган коне Лаура обичал толкова - Принц и дама.

След ухажване за две и половина години, те са сключили брак на на 25 август 1885 г, с булката носене черно. Те прекараха четири години се опитва земеделие, която е описана в първите четири години, която приключи с пожар, който бяха унищожени домашно Almanzo "мъжествен" работиха толкова трудно да изградят.

В De Smet, на 5 декември 1886 г Роза е роден. През август 1889 г., Лаура е имал на бебето ви момче загинали скоро след това.

На помечтае за прекара след това няколко години живот с различни членове на семейството докато Almanzo опит силата си обратно от неговата бу на diptheria, които доведоха до неговото частично парализи. През 1890 г., Лаура, Almanzo и розово са живели с Almanzo родителите през пролетта долина, Минесота.

Между 1891 г. и 1892 г., трите след това премества Westville, Флорида, се надява на по-топъл климат ще помогне Almanzo краката. Лаура намразил живеят там толкова много, те са се завърнали в De Smet. През юли 1894 г. на три след това наляво за Лаура и Almanzo окончателния у дома, Mansfield, Мисури; когато те купуват скален рид стопанството с остава скрит 100 долара законопроект. Лаура на дневник на пътуването е публикувана в по пътя към дома.

След публикуване много членове локално, Лаура започна да работи на мемоарите, в собственоръчно право пионер момиче. Концепцията на тази книга, която бе по същество цялата серия в една, доведе до началото на малко къща серия, бе публикуван от Харпър и братята (понастоящем известна като HarperCollins) детски отдел.

Лаура почина на 10 февруари 1957 г на й скален рид у дома, последната оцеляване на новаторската си Ingalls семейство.

Много музеи и исторически обекти са били създадени в завърнат по домовете си където Лаура прекара живота й, и много от й позиции са разположени на всеки обект.

Източник:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/lauraingallswilder.html
========================================================================
Caroline Celestia Ingalls


Caroline Celestia Ingalls
Alias (псевдоним): Кари Ауер
роден: На 3 август 1870 г независимост Монтгомъри графство Канзас
почина: на 2 юни 1946 г "БХ общи болница бързо град трапецовидното изкривяване, Ейдриън Пенингтън графство South
Дакота
съпруг/съпруга: David Nevins Swanzey
родители: Charles винта с кръстат шлиц Ingalls, Caroline езеро Quiner
брой гости: домакиня/новини хартия бизнес/ Typesetter писател
причината за смъртта: диабет кома
датата на погребението: на 7 юни 1946 г
смърт Сертификат №: 229736
възраст при смърт: YRS: 75 MOS: 10 ДИС: 2
Interment: De Smet гробище De Smet Kingsbury графство South Дакота


Южна Дакота смърт индекс, 1905-1955 около Caroline I Swanzey
Име: Caroline I Swanzey [Caroline C Swanzey] (номер на сертификата: 229736 смърт ден: 2 смърт месец: юни смърт година: 1946 г. Окръжният: Ейдриън Пенингтън

Източник:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=Swanzey&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=2&h=216870&recoff=9 22 &ml_rpos=3

Obituary за Кари Ауер Ingalls Swanzey

трапецовидното изкривяване. 5 Юни - Погребални услуги за г-жа Caroline Ingalls Swanzey ще се проведе на трапецовидното изкривяване Congregational църква в четвъртък в 2 ч. , лятно часово време. С оглед на Източна звезда ще поведение на права и Rev. Carl Zeiss Loocke ще помогне. Погребението ще се в De Smet.
Г-жа Swanzey дошли с родителите си на "Дакота" територия и те са се заселили в De Smet. Тя е работил за няколко малки вестници в страната преди следващите тук около преди 35 години, като служител на хартия и по-късно женен Дейвид N. Swanzey. Той почина през 1938 год.
Тя е била активна в църква и общността работи и наскоро получи 50-годишен живот членство в Източна звезда тук. Оцелели включват сестра, Лаура Ingalls помечтае на Mansfield, мо. , и розово помечтае лента, на своя племенница, двете широко известни автори, и stepdaughter Мари.
Тя почина в неделя в бързо Градската болница. Погребението договорености са били направени от моргата във Behrens за бързо град.
02 Юни през 1946 г.
Източник:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carrieingallsobituary.html
========================================================================
Чарлз Фредерик Ingalls


Чарлз Фредерик Ingalls
Alias (псевдоним): Малко Freddie
роден: На 1 ноември 1875 г орех овощна градина, Redwood графство Минесота
почина: на 27 август 1876 г Южна Троя Wabasha графство Минесота
27 август през 1876 година в Троя, Pipestone, Минесота
съпруг/съпруга: самотните родители
: Charles с кръстат шлиц Ingalls, Caroline езеро Quiner
причината за смъртта: СВБС
възраст при смърт: YRS: Ǿ MOS: 8 ДИС: 26
Interment: Петър Ingalls стопанство сайт Wabasha графство Минесота

Чарлз "Freddie" Ingalls Ричард Уайтмат - биография
Чарлз Фредерик Ingalls-младши, по-известен като Freddie, е четвърто дете и единственият син на Чарлз и Caroline Ingalls и е роден на 1 ноември 1875 г в орехов овощна градина, Минесота. Когато той е бил девет месеца, на бебето започва да губи тегло, и независимо от лекар да се нарича, бебето Freddie почина в на 27 август 1876 Г.
Източник:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/frederickingalls.html
==========================================================================

Гратисен период Перла Ingalls


гратисен период Перла Ingalls
роден: на 23 май 1877 г смилащо устройство дъб, Winneshiek графство Айова
почина: на 10 ноември 1941 г сливова поток Redwood Манчестър Kingsbury графство South
Дакота
съпруг/съпруга: Нейтън Лейн Уилям Дау
родители: Charles винта с кръстат шлиц Ingalls, Caroline езеро Quiner
брой гости: домакиня/учител/ журналистика
причината за смъртта: сърдечно-съдови миокардид начална атеросклероза
датата на погребението: на 12 ноември 1941 г
смърт Сертификат №: 203078
възраст при смърт: YRS: 64 MOS: 5 ДИС: 17
Interment: De Smet гробище De Smet Kingsbury графство South Дакота

Южна Дакота смърт индекс, 1905-1955 за гратисен период P Дон
Име: Благодат P Дон [гратисен период Перла Дон] (номер на сертификата: 203078 смърт ден: 10 смърт месец:
ноември смърт година: 1941 г. Окръжният: Kingsbury

Източник:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=&sx=&f17=10&f16=Nov&rg_f15__date=1941&rs_f15__date=0&f14=Kingsbury&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=0&h=177502&recoff=&ml_rpos=1
Obituary за гратисен Ingalls Дау
г-жа Nate Дау почина на Дома й в Манчестър в 11:00 часа в понеделник вечерта след появилите се заболяване.
Погребални услуги се проведоха в сряда следобед в дома и в Манчестър свещеник в Уестминстърската презвитерианска църква, Rev. D. Ван Houte които извършват религиозни обреди.
Г-жа Дау са посещавали училище в De Smet и Редфилд колеж и е научил училище в Манчестър селище
тя е била активна в дами помощ и клуб работа и е бил местните писател. Pallbearers бяха Лучиан Хауърд, Хауърд Rowen, J.L. Towberman, Харви Marx, Е.ОН C. Brinkley и Алфред Андерсън.
Наляво, за да я почитат минаваща са съпруг Nate Дау, две сестри, г-жа Кари Ауер Swanzey на трапецовидното изкривяване и г-жа Лора помечтае на Mansfield, мо. , и на своя племенница, розово помечтае лента.

Източник:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/graceingallsobituary.html

No comments:

On this Day Bette Davis was Born