Thursday, December 18, 2014

Η οικογένεια ΤΗΣ Laura Ingalls παράλογων Pa & Ma

Η οικογένεια ΤΗΣ Laura Ingalls παράλογων Pa & Ma

Όνομα: Charles Phillip Ingalls
γεννήθηκε: 10 Ιανουαρίου 1836 Κούβα Allegheny Κομητεία Νέα Υόρκη
πέθανε: 8 Ιουνίου 1902 De Smet Kingsbury Κομητεία Νότια Ντακότα
Σύζυγος: Caroline Λίμνη Quiner
γονείς: Landsford προσφυγάκι Ingalls, Λάουρα Louise Αρχηγός Γενικού Επιτελείου
επάγγελμα: Pioneer /γεωργός
αιτία θανάτου: πνευμονία /συγκοπή
Ηλικία θανάτου: βραδινές: 66 MOS: 4 DYS: 8
Interment: De Smet Νεκροταφείο De Smet Kingsbury Κομητεία Νότια Ντακότα


πρωτοπόρος πήγαν
οι άνθρωποι του De Smet είχαν πόνο την Κυριακή το απόγευμα για να μάθετε για το θάνατο του αείμνηστου Γ. Σ. Ingalls, ο οποίος απεβίωσε στις 3 μ. μ. της ίδιας ημέρας μετά την παραπαίουσα ασθένεια αρκετές εβδομάδες. Καρδιακό πρόβλημα ήταν η αιτία του θανάτου του.
Υπηρεσίες γραφείων κηδειών διεξήχθησαν στο Congregational Εκκλησία την Τρίτη forenoon, παρευρέθηκαν σε μεγάλο βαθμό η bt πολλοί φίλοι του εκλιπόντος και της οικογένειας. Μετά από την εκκλησία υπηρεσίες είχαν συναφθεί το βομβαρδισμό μασονικών οικισμών αδελφότητας οι οποίοι ήταν παρόντες στην αρχή ανέλαβε την κηδεία και τις παραμένει είχαν τοποθετηθεί στην τελευταία τους ακουμπά με επίσημη κηδεία τελετουργικό της εν λόγω οργάνωσης.
Chas. Σ. Ingalls γεννήθηκε στο κράτος αυτό πριν από 60 χρόνια. Η ζωή ήταν μια πρωτοπόρος από boyhood. Στην ηλικία των 12 ετών μετακόμισε με τους γονείς του στο Ιλινόις, από εκεί μερικά χρόνια αργότερα στο Ουισκόνσιν και από εκεί προς νότον της Μινεσότα. Ήταν ενώ ζουν στο Wisconsin ότι παντρεύτηκε το πρόσωπο μιας σειράς πολύ συμπαθών μελών lady ποιος είναι τώρα η χήρα.
Το 1879 έφερε την οικογένειά του De Smet. Ήταν ο πρώτος για να κατασκευάσει μια κατοικία σε αυτό το τόπο, το σώμα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πίσω μέρος της Τράπεζας της De Smet παρτίδα είναι το κτίριο. Στο σπίτι του διεξήχθησαν οι πρώτες θρησκευτικές υπηρεσίες. Ο ίδιος ήταν διακεκριμένος στο έργο για την οργάνωση Congregational της Εκκλησίας αυτής της πόλης που ήταν πιστό και συνεπές μέλος του θανάτου
ως πολίτης που κατείχε υψηλό γόητρο, ειλικρινής και όρθια στις συναλλαγές του και τις ενώσεις με ο υποτρόφων. Ως φίλος και γείτονας είχε πάντα ευγενικός και ευπρεπής, και μια πιστή και αγαπάει συζύγου και πατέρα.
[De Smet ειδήσεις, 12 Ιουνίου, εσ 19.02 ] Πηγή
:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/charlesingallsobituary.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caroline Λίμνη Quiner

Όνομα: Caroline Λίμνη Quiner
γεννήθηκε: 12 Δεκεμβρίου 1839 Ομόνοιας Jefferson County of Wisconsin
πέθανε: 20 απριλίυ 1924 De Smet, Kingsbury Κομητεία Νότια Ντακότα
Σύζυγος: Charles Phillips Ingalls
γονείς: Henry Newton Quiner, Charlotte Wallis Tucker
επάγγελμα: δάσκαλος/Pioneer νοικοκυράς
αιτία θανάτου: Senility
Ημερομηνία ταφή: 21 απριλίυ 1924
πιστοποιητικό θανάτου #: 91288
Ηλικία θανάτου: βραδινές: 84 MOS: 4 DYS: 8
Interment: De Smet Νεκροταφείο De Smet Kingsbury Κομητεία Νότια Ντακότα

Νότια Ντακότα θανάτου Index, 1905-1955 περίπου Caroline L Ingalls
Όνομα: Caroline L Ingalls Αριθμός Πιστοποιητικού : 91288 θανάτου Ημέρα: 20 Μήνας θανάτου: Apr θανάτου έτος: 1924 Νομός: Kingsbury Αριθμός σελίδας 444

Πηγή:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=SDdeaths%2c&rank=0&=%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&gs1co=2%2cUSA&gs1pl=44%2cSouth Ντακότα&έτος= &το τέλος του έτους= &sbo= 0 &sbor= &ufr= 0 &wp= 4 % 3b_80000002 % 3b_80000003 &srchb=r&περιφερικής θέσης= 1 &ti= 0 &ti.si= 0 &gss=angs-i&μεμονωμένων πλακών της θέσης στοίβαξης= 1 &pf= 1 &recid  = &H= 65310 &fh= 17 &ct= &fsk= &bsk=

κα Γ. Σ. Ingalls, πρωτοπόρος της κομητείας, Πεθαίνει σε Ηλικία 84
Kingsbury Κομητεία έχασε ένα από τα pioneer γυναίκες στο θάνατο της Κα Γ. Σ. Ingalls στο σπίτι εδώ την Κυριακή. Εκείνη και ο σύζυγός της ήταν ο τόπος στο 1879 και έζησε σε μια απαίτηση σε τενεκεδουπόλεις στην northshore Silver Lake πριν υπήρχε μια De Smet.
Ο θάνατος ήταν απρόσμενη και ακολούθησε μια illnedd της αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, altho [sic] κα Ingalls έχει μέτριο όλα χειμώνα.
Caroline Quiner γεννήθηκε 12 Δεκεμβρίου 1839, στο Μιλγουόκι, Wis. , και πέθανε σε πέντε o'clock μ. μ. Πάσχα κυριακή, 20 απριλίυ 1924, σε ηλικία 84 ετών.
Ήταν παντρεμένη με τον Τσαρλς Ingalls του Μιλγουόκι Φεβρουάριος 1, 1860, του οποίου ο θάνατος επήλθε 8 Ιουνίου 1902.
Πέντε παιδιά γεννήθηκαν σε αυτή την ένωση. Η Μαίρη Ingalls του De Smet, Λάουρα παράλογων του Mansfield, Mo· Caroline Swanzey της Keystone, βρισκόμαστε στο αστρικό έτος · Frederick Ingalls, που πέθανε σε πολύ πρώιμο στάδιο, και Χάριτος Dow της De Smet.
Η οικογένεια του μετακόμισε στο De Smet το 1879 όπου έχουν έκτοτε κατοικούσε. Το 1880 ο Κος και η κα Ingalls βοήθησε στην οργάνωση Congregational εκκλησία στο De Smet και ήταν πιστή μέλη της οργάνωσης στο τέλος της ζωής τους. Η κα Ingalls ήταν επίσης ένα πρώιμο κράτη της Ανατολικής Star κεφάλαιο του De Smet.
Εκτός από τις τέσσερις κόρες του αποθανόντος είναι επέζησε από τρεις αδελφές και μία η εγγονή, αυξήθηκε παράλογων Lane.
Η κα Ingalls ήταν μια καλή μητέρα, καλό γείτονα, και έναν καλό φίλο. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να δείτε τους ανθρώπους πολύ ή να παρακολουθήσουν εκκλησίας, αλλά το ενδιαφέρον έχει μαζί της γείτονες, φίλους, και εκκλησία. Ήταν μια χαρά να πάμε και επισκεφθεί όπως είχε πάντα ενδιαφέρον, φωτεινό και χαρούμενο.
[Από το De Smet ειδήσεις] Πηγή
:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carolineingallsobituary.html
========================================================================
Charles Phillip Ingalls
Παντρεμένος
Caroline Λίμνη Quiner


Παντρεμένος: 1 Φεβρουαρίου 1960 Ομόνοιας, Jefferson County of Wisconsin
Παντρεμένος 42 χρόνια, πέντε παιδιά γεννήθηκαν σε αυτή την ένωση.
=======================================================================

Παιδιά
======================================================================
1
Αμέλια Μαίρη Ingalls

Αμέλια Μαίρη Ingalls
γεννήθηκε: 10 Ιανουαρίου 1865 Pepin, Pepin County of Wisconsin
πέθανε: 17 Οκτωβρίου 1928 Keystone, Pennington Κομητεία Νότια Ντακότα
Σύζυγος: Μόνο
οι γονείς: Charles Phillips Ingalls, Caroline Λίμνη Quiner
επάγγελμα: Σώμα κάτοχος/ Piano Player
αιτία θανάτου: Γενική Debility
Ημερομηνία ταφή: 28 Οκτωβρίου 1928
πιστοποιητικό θανάτου #: 118560
Ηλικία θανάτου: βραδινές: 63 ετών MOS: 9 DYS: 5
Interment: De Smet Νεκροταφείο De Smet Kingsbury Κομητεία Νότια Ντακότα



Νότια Ντακότα θανάτου Index, 1905-1955 περίπου Mary Ingalls
Όνομα: Μαίρη Ingalls Αριθμός Πιστοποιητικού: 118560 θάνατος Ημέρα: 17 Μήνας θανάτου: Υχε θανάτου έτος: 1928 Νομός: Pennington Αριθμός σελίδας 444


Πηγή:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?rank=0&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-i&indiv=1&pf=1&recid=&h=65315&fh=1&ct=&fsk=&bsk=

σχολείο για τυφλούς
http://www.aph.org/museum/MaryScript.html

Αμέλια Μαίρη Ingalls- Βιογραφία
Αμέλια Μαίρη Ingalls ήταν το πρώτο παιδί του Τσαρλς και η Caroline Ingalls και γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1865, Pepin, Ουισκόνσιν. Η Μαίρη είχε ένα χαρακτήρα σε όλους του το μικρό σπίτι βιβλία και η Μαίρη και η Λάουρα ήταν αδιαχώριστα.

Όταν η Μαίρη ήταν δεκατεσσάρων ετών, έγινε σοβαρά άρρωστος. Η ασθένεια, η οποία έχει περιγραφεί ποικιλοτρόπως ως οστρακιά (στα βιβλία) και η μηνιγγίτιδα, οδήγησε σε μια διαδρομή που προκάλεσε η Μαίρη να πάει στραβά. Η Λάουρα έγινε κατόπιν Mary's "μάτια", χαρακτηρίζοντας τα πάντα γύρω τους στην αδελφή της.

Το 1881, η Dakota έδαφος καταβληθεί για Mary για να παρευρεθούν στην Αϊόβα σχολείο για τυφλούς στην Βίντον Iowa (ξέρω είναι γνωστή ως η Αϊόβα Braille και οπτική αποθήκευση σχολείο).  Αποφοιτήσει το 1889, και επέστρεψε στο De Smet, Νότια Ντακότα και ζει με τους γονείς του.

Όπως και οι περισσότεροι τυφλοί γυναικών της εποχής, Μαίρη ποτέ παντρεμένος και ζούσε με τους γονείς μέχρι το θάνατό τους. Μαίρη τότε ζούσαν με περίοδο χάριτος και το σύζυγό της. Keystone στη Νότια Ντακότα, Μαίρη πέθανε στις 17 Οκτωβρίου 1928 στο σπίτι της την μικρότερη αδελφή η Κάρι Αουέρ.

Ορισμένες από Mary's beadwork, καθώς και την ειδική γραφή Braille σχιστόλιθο και ευαγγέλιο στεγάζονται στο Μουσείο Mansfield, ενώ πολλά από τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους στεγάζονται στο De Smet.

Πηγή:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/maryingalls.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2

Laura Ingalls Elizabeth παράλογων

Laura Ingalls Elizabeth
Alias: ½ γαλονιού, Bessie, Ελισάβετ
Γεννημένος: 7 Φεβρουαρίου 1867 Pepin, Pepin County of Wisconsin
πέθανε: 10 Φεβρουαρίου 1957 Mansfield, Wright Κομητεία Μιζούρι
συζύγου: Almanzo James "Manly" παράλογων
γονείς: Charles Phillips Ingalls Caroline Λίμνη Quiner
επάγγελμα: νοικοκυρά, πολιτικός, συγγραφέας, επιχειρηματική γυναίκα
αιτία θανάτου: εγκεφαλική αιμορραγία
Ημερομηνία ταφή: 13 Φεβρουαρίου 1957
πιστοποιητικό θανάτου #: 11919
Ηλικία θανάτου: βραδινές: 90 MOS: 0 DYS: 3
Interment: Mansfield νεκροταφείο, Mansfield Wright Κομητεία Μιζούρι

Laura Ingalls Elizabeth παράλογων - βιογραφία
Laura Ingalls Elizabeth ήταν το δεύτερο παιδί του Τσαρλς και η Caroline Ingalls και γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1867, Pepin, Ουισκόνσιν. Ταξίδεψε με την οικογένειά της, και αργότερα με τον σύζυγό της, όπως και ο πατέρας της, της άρεσε να ταξιδεύουν και πάντα ήθελε να go West.

Στο De Smet, Νότια Ντακότα συναντήθηκε και παντρεύτηκε Almanzo James παράλογων. Όταν η Λάουρα ήταν σχολείο διδασκαλίας δώδεκα μίλια μακριά όταν ήταν μόνο δεκαέξι, Almanzo ήρθαν και πήραν το πέρα δώθε κάθε σαββατοκύριακο πίσω από την Morgan άλογα Λάουρα αγαπήθηκε τόσο πολύ - Πρίγκιπας και Lady.

Μετά γινόμαστε υποκριτές για δύο και μισό χρόνια, ήταν παντρεμένος με 25 Αυγούστου 1885, με τη νύφη φορώντας μαύρα. Πέρασαν τέσσερα χρόνια προσπαθώντας γεωργικής παραγωγής που τεκμηριώνεται από την πρώτη τετραετία, η οποία έληξε με την πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι Almanzo "Manly" είχε εργαστεί τόσο σκληρά για να κατασκευάσει.

Στο De Smet, 5 Δεκεμβρίου 1886 αυξήθηκε γεννήθηκε. Σε Αυγούστου 1889, Λάουρα είχε ένα αγοράκι που πέθανε λίγο μετά.

Οι πιο εμπαθείς του και στη συνέχεια πέρασε αρκετά χρόνια διαβίωσης με διάφορα μέλη της οικογένειας, ενώ Almanzo που αποκτήθηκε ο δύναμη πίσω από τον μπουτ του diptheria, που οδήγησε στη μερική παράλυση. Το 1890, η Λάουρα, Almanzo αυξήθηκε και ζούσαν με Almanzo γονέων στην Κοιλάδα ελατηρίου, Μινεσότα.

Μεταξύ 1891 και 1892, οι τρεις στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Westville, Φλόριντα, ελπίζει πως το θερμότερο κλίμα θα βοηθήσει Almanzo της πόδια. Η Λάουρα μισητή ζουν τόσο πολύ, επέστρεψαν στο De Smet. Στο Ιουλίου 1894 τα τρία τότε αριστερά για Λάουρα και Almanzo τελική home, Mansfield, Μιζούρι όπου αγόρασαν βραχώδη Προεξοχή Φάρμα με τα κρυμμένα $100 νομοσχέδιο. Η Λάουρα το ημερολόγιο του ταξιδιού δημοσιεύονται σε σχετικά με το τρόπο σπίτι.

Μετά από δημοσίευση πολλά άρθρα τοπικά, η Λάουρα άρχισε να εργάζεται στο απομνημονευμάτων, σε ένα χειρόγραφο με τίτλο Pioneer κορίτσι. Η ιδέα αυτού του βιβλίου, το οποίο ήταν, ουσιαστικά τα ολόκληρες σειρές σε μία, θα οδηγήσει στην έναρξη του το Μικρό σώμα σειρά που δημοσιεύτηκε από Χάρπερ και τα αδέλφια (γνωστή σήμερα ως HarperCollins) παιδικό τμήμα.

Η Λάουρα πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου 1957 από την βραχώδη Προεξοχή στο σπίτι, το τελευταίο επιζών μέλος της της πρωτοποριακού Ingalls οικογένειας.

Πολλά μουσεία και ιστορικών χώρων έχουν συσταθεί από τις πατρογονικές τους εστίες όπου Λάουρα πέρασε τη ζωή της, και πολλά από τα αντικείμενα που βρίσκονται σε κάθε τοποθεσία.

Πηγή:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/lauraingallswilder.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3
Caroline Ingalls Celestia


Celestia Caroline Ingalls
Alias: η Κάρι Αουέρ
γεννηθεί: 3 Αυγούστου 1870 ανεξαρτησία Montgomery County Κάνσας
πέθανε: 2 Ιουνίου 1946 BH Γενικό Νοσοκομείο ταχεία πόλη Keystone, Pennington Κομητεία Νότια Ντακότα

Σύζυγος: David Nevins Swanzey
γονείς: Charles Phillips Ingalls Caroline Λίμνη Quiner
επάγγελμα: νοικοκυρά/Ειδήσεις Βιβλίο επιχειρήσεων/ Typesetter συγγραφέας
αιτία θανάτου: Διαβήτης κώμα
Ημερομηνία ταφή: 7 Ιουνίου 1946
πιστοποιητικό θανάτου #: 229736
Ηλικία θανάτου: βραδινές: 75 MOS: 10 DYS: 2
Interment: De Smet Νεκροταφείο De Smet Kingsbury Κομητεία Νότια Ντακότα


Νότια Ντακότα θανάτου Index, 1905-1955 περίπου Caroline I Swanzey
Όνομα: Caroline I Swanzey [Caroline C Swanzey] Αριθμός Πιστοποιητικού: 229736 θάνατος Ημέρα: 2 θάνατος μήνα: Ιουν θανάτου έτος: 1946 Νομός: Pennington

Πηγή:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=Swanzey&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=2&h=216870&recoff=9 22 &ml_rpos=3

αποτελεί τον ενθουσιώδη επικήδειο για η Κάρι Αουέρ Ingalls Swanzey

Keystone. 5 Ιουνίου - υπηρεσίες γραφείων κηδειών για κα Caroline Ingalls Swanzey θα διεξαχθούν κατά τη διόρθωση Keystone Congregational εκκλησία την Πέμπτη στις 2 μ. μ. , θερινή ώρα. Η σειρά της Ανατολικής Star θα διεξάγουν τα δικαιώματα και Rev. Carl Loocke θα βοηθήσει. Ταφή θα De Smet.
Η κα Swanzey ήρθε με τους γονείς της σε Ντακότα έδαφος και έχουν διευθετηθεί σε De Smet. Εργάστηκε σε πολλές μικρές εφημερίδες στο κράτος πριν έρθουν εδώ περίπου 35 χρόνια ως υπάλληλος του χαρτιού και αργότερα παντρεύτηκε τον David N. Swanzey. Πέθανε το 1938.
Ήταν ενεργή στην εκκλησία και κοινοτικών υποθέσεων και έλαβε πρόσφατα μια 50χρονη ζωή ένταξη στην Ανατολική Star εδώ. Οι επιζώντες περιλαμβάνουν μια αδελφή, Laura Ingalls παράλογων του Mansfield, οξινικού μολυβδαινίου , και αυξήθηκαν παράλογων Lane, ανηψιά, τόσο ευρέως γνωστούς συγγραφείς, και μια stepdaughter, Μαίρη.
Πέθανε την Κυριακή σε μια ταχεία νοσοκομείο της πόλης. Κηδεία διακανονισμούς έγιναν από Behrens νεκροτομείο της ταχείας πόλη.
02 Ιουν 1946
Πηγή:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carrieingallsobituary.html
========================================================================
4
Charles Frederick Ingalls


Charles Frederick Ingalls
Alias: λίγη Freddie
γεννηθεί: 1 Νοεμβρίου 1875 καρυδιά άλσος, Redwood Κομητεία Μινεσότα
πέθανε: 27 Αυγούστου 1876 Νότια Τροία Wabasha Κομητεία Μινεσότα
27 Αυγ 1876 στην Τροία, Pipestone, Μινεσότα
συζύγου: Μόνο
οι γονείς: Charles Phillips Ingalls Caroline Λίμνη Quiner
αιτία θανάτου: ΑΠΕ
Ηλικία θανάτου: βραδινές: Ǿ MOS: 8 DYS: 26
Interment: Peter Ingalls αγρόκτημα τοποθεσία Wabasha Κομητεία Μινεσότα

Charles "Freddie" Ingalls Junior - βιογραφικό
ο Charles Frederick Ingalls Jr. , καλύτερα γνωστός ως Freddie, ήταν το τέταρτο παιδί και μόνο ο γιος του Κάρολος και η Caroline Ingalls και γεννήθηκε 1 Νοεμβρίου 1875 στην καρυδιά άλσος, Μινεσότα. Όταν ήταν εννέα μηνών, το μωρό άρχισε να χάσουν βάρος, και παρά την γιατρό που ζήτησε, Baby Freddie πέθανε στις 27 Αυγούστου 1876.
Πηγή:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/frederickingalls.html
========================================================================
5
Χάριτος Ingalls Τζι


Τζι Χάριτος Ingalls
γεννήθηκε: 23 Μαίου 1877 γρέζι δρυός, Winneshiek Κομητεία Iowa
πέθανε: 10 Νοεμβρίου 1941 δαμάσκηνο Creek Redwood Μάντσεστερ Kingsbury Κομητεία Νότια Ντακότα

Σύζυγος: Nathan William Dow
γονείς: Charles Phillips Ingalls, Caroline Λίμνη Quiner
επάγγελμα: νοικοκυρά/δάσκαλος/ Δημοσιογραφίας
αιτία θανάτου: καρδιαγγειακά μυοκαρδίτιδα αρτηριοσκλήρωσης
Ημερομηνία ταφή: 12 Νοεμβρίου 1941
πιστοποιητικό θανάτου #: 203078
Ηλικία θανάτου: βραδινές: 64 ετών MOS: 5 DYS: 17
Interment: De Smet Νεκροταφείο De Smet Kingsbury Κομητεία Νότια Ντακότα

Νότια Ντακότα θανάτου Index, 1905-1955 περίπου Χάριτος P Don
Όνομα: Χάριτος P Don [Χάριτος Pearl Don] Αριθμός Πιστοποιητικού: 203078 θάνατος Ημέρα: 10 Μήνας θανάτου:
ΝΟΕ θανάτου έτος: 1941 Νομός: Kingsbury

Πηγή:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=&sx=&f17=10&f16=Nov&rg_f15__date=1941&rs_f15__date=0&f14=Kingsbury&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=0&h=177502&recoff=&ml_rpos=1
αποτελεί τον ενθουσιώδη επικήδειο για Χάριτος Ingalls Dow
κα Nate Dow απεβίωσε σε Το σπίτι στο Μάντσεστερ στις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας μετά από μια μακροχρόνια ασθένεια.
Υπηρεσίες γραφείων κηδειών διεξήχθησαν την Τετάρτη το απόγευμα στο σπίτι και στο Μάντσεστερ της Πρεσβυτεριανής Εκκλησίας, η Αναθ. Δ. Van Houte στον τελετουργικό τομέα των εκκλησίων.
Η κα η Dow είχε παρευρεθεί σε σχολείο στο De Smet και Redfield Κολέγιο και είχε διδάξει το σχολείο στο Μάντσεστερ είναι ένας δήμος το όνομα
ήταν ενεργός κατά την ενίσχυση αγαπητοί και club και ήταν ένα τοπικό συγγραφέας. Pallbearers ήταν ο Λουτσιάν Howard, ο Χάουαρντ Rowen, J.L. Towberman, Χάρβεϊ Μαρξ, Ε. Γ. Brinkley, και ο Άλφρεντ Anderson.
Αριστερά για να θρηνήσουν το πέρασμα είναι σύζυγος Nate Dow, δυο αδελφές, κα η Κάρι Αουέρ Swanzey της Keystone και με την κα Λάουρα παράλογων του Mansfield, οξινικού μολυβδαινίου , και μια ανηψιά, αυξήθηκε παράλογων Lane.

Πηγή:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/graceingallsobituary.html

No comments:

Awesome