Friday, December 19, 2014

Сім'я Лаура Ingalls Вайлдер (Ра та ма

Сім'я Лаура Ingalls Вайлдер (Ра та ма

ім'я: Чарльз Філліп Ingalls
народився 10 січня 1836 Куби Allegheny County Нью-Йорку
помер: 8 червня 1902 Де Смет Kingsbury Окружного Південній Дакоті
дружини: Каролін озера Quiner
батьків: Landsford Уайтінг Ingalls, Лаура Луіз закінчив історичний Колбі Колледжеа
Професія: Піонер /фермер
причина смерті: пневмонія /серцева недостатність
вік смерті: оформлюються: 66 MOS: 4 DYS: 8
поховання: Де Смет кладовище Де Смет Kingsbury Окружного адмінсуду Південній Дакоті


піонером пішли
люди Де Смет були біль неперевершено недільний день дізнатися про смерть пана C. Ingalls, який помер на 3:00 дня після тривалої хвороби кілька тижнів. Серце біда була причину його смерті.
Похоронні послуги відбулися у вівторок forenoon Congregational Церкви, багато в чому були присутні bt багатьох близьким загиблих та сім'ї. Після того, як церква послуг були укладені в масонських братства були по відвідуваності в органу, відповідального похорону і залишки були розміщені в своїх останніх місце відпочинку з урочистого чин похорону цієї організації.
Chas. П.Ingalls народився у тому, що держава 60 років тому. Його життя було те, що новатора від проминули. У віці 12 років він переїхала з батьками в штаті Іллінойс, звідти через кілька років в Вісконсіне і звідти до штату Міннесота. Про це під час життя в Мілуокі, що вийшла заміж за накопиченим пані, яка зараз його вдова.
В 1879 він приніс своїй родині Де Смет. Він був першим на будівництво житла в цій місцині; домі, який зараз стоїть на задній панелі Банку Де Смет багато будівлі. У своєму будинку було проведено перший релігійних служб. Він був видатним в роботу з організації в Congregational Церкви з цим містом, яке він був віруючим, і послідовно члена його смерті
як громадянин він провів пошані, чесним і у вертикальному положенні в його стосунках, асоціації з його однопартійці. Як друга і сусід він був завжди добра і ввічливий, і віруючим, і люблячий чоловік і батько.
[Де Смет новини, 12 червня, 1902]
Джерело:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/charlesingallsobituary.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Озеро Quiner

ім'я Кароліна: Каролін озера Quiner
Народився : 12 грудня 1839 'Конкорд Джефферсон County Вісконсін
помер: 20 квітня 1924 Де Смет Kingsbury районів, Південній Дакоті
дружини: Чарльз Phillips Ingalls
батьків: Генрі Ньютон Quiner, Шарлотта Уолліс Таккер
Професія: учитель/Піонер домогосподарка
причина смерті: старість
дати поховання: 21 квітня 1924
свідоцтво про смерть #: 91288
вік смерті: оформлюються: 84 MOS: 4 DYS: 8
поховання: Де Смет кладовище Де Смет Kingsbury County Південній Дакоті

Південній Дакоті смерті індекс, 1905-1955 про
ім'я Кароліна Л Ingalls: Каролін Л Ingalls Свідоцтво №: 91288 смерті день: 20 смерті місяць: Apr смерті: 1924 року Окружним адмінсудом: Kingsbury Кількість сторінок: 444

Джерело:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=SDdeaths%2c&rank=0&=%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&gs1co=2%2cUSA&gs1pl=44%2cSouth Дакота&року= &таким чином буде закладено підґрунтя= &sbo= 0 &sbor= &ufr= 0 &wp= 4 % 3b_80000002 % 3b_80000003 &srchb=r&prox= 1 &ti= 0 &ti.si= 0 &GSS=angs-i&indiv= 1 &ПФ= 1 &recid  = &H= 65310 &Fh= 17 &кт= & 'ФСК 'Море' освоїло будівництво= &bsk=

пані C. P. Ingalls районів, Pioneer, помирає у 84
районів Kingsbury втратив один піонер жінок у смерті пані C. Ingalls у неї вдома тут неділю. Вона та її чоловік прийшов до цього населеного пункту у 1879 і жили в позов швидкого срібних Женевського озера на northshore раніше було де Смет.
Смерть була несподіваним, а потім - але illnedd короткий час, altho [ !) пані Ingalls було слабкий] всю зиму.
Каролін Quiner народився 12 грудня, 1839, в Мілуокі, Wis. , і помер о п'ятій годині вечора Великдень неділю, 20 квітня, 1924, у віці 84.
Вона була одружена з Чарльзом Ingalls з Мілуокі 1 лютого 1860, чия смерть сталася 8 червня, 1902.
П'ятеро дітей були народжені цього об'єднання. Мері Ingalls з Де Смет; Лаура Вайлдер (з Mansfield, Mo; Каролін Swanzey з корекція трапецієвидного спотворення,. Т. ; Фредерік Ingalls, який помер в зародковому стані, і пільговий Dow Де Смет.
Сім'я переїхала в Де Смет у 1879 де часу вони проживали. У 1880 Містер і місіс Ingalls допомагала організувати в Congregational Церкви на Де Смет і були йому вірні членів організації, до кінця свого життя. Пані Ingalls був також ранньому член зірка розділ про Східну Де Смет.
Крім того, до чотирьох своїх дочок загиблих - збереглися три сестри, і один онука, троянда Вайлдер (провулку.
Пані Ingalls був хороший матері, гарний сусід, а також добрий друг. За останні кілька років вона не змогла отримати навколо бачити люди дуже сильно або відвідати церкви, але її інтересах було з її сусідів, друзів, і церква. Це було дуже приємно сходити і відвідати її як вона завжди була зацікавлена, яскраві і щасливим.
Новини Банка] [з Де Смет
Джерело:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carolineingallsobituary.html

Карл Філіп Ingalls
вийшла заміж
Каролін озера Quiner


вийшла заміж: 1 лютого 1960 року 'Конкорд, Джефферсон County Вісконсін
одружився 42 років; п'ятеро дітей були народжені цього об'єднання.
========================================================================

Діти
=====================================================================
1
Мері Амелія Ingalls

Марії Амелія Ingalls
народився 10 січня 1865 Pepin, Pepin County Вісконсін
помер: 17 жовтня 1928 трапецієвидного спотворення, Пеннінгтон County Південній Дакоті
дружини: самотні батьки
: Чарльз Phillips Ingalls, Каролін озера Quiner
Професія: Будинок кіпер/ клавіатури піаніно
причина смерті: загальні по-дебільними
дати поховання: 28 жовтня 1928
свідоцтво про смерть #: 118560
вік смерті: оформлюються: 63 MOS: 9 DYS: 5
поховання: Де Смет кладовище Де Смет Kingsbury Окружного адмінсуду Південній Дакоті



Південній Дакоті смерті індекс, 1905-1955 про Марії Ingalls
ім'я: Марія Ingalls Свідоцтво № 118560: смерть день: 17 смерті місяць: Oct смерті рік: 1928 Окружний: Пеннінгтон номер сторінки: 444


Джерело:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?rank=0&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-i&indiv=1&pf=1&recid=&h=65315&fh=1&ct=&fsk=&bsk=

школи для незрячих
http://www.aph.org/museum/MaryScript.html

Мері Амелія Ingalls- Біографія
Марії Амелія Ingalls був першою дитиною з Чарльзом а Каролін Ingalls і народився 10 січня 1865 у Pepin Мілуокі,. Мері був символ в усіх будиночок книги і Мері та Лаура були нероздільні.

Коли Марії виповнилося чотирнадцять років, вона стала важкохворими. Її хвороба, яка по-різному описується як скарлатини (у книгах) і менінгіт, в результаті якої інсульту викликала Марія на оці. Лора потім став Марії "очима", що описують все навколо них до своєї сестри.

У 1881, на території Дакота заплатили за Марії до участі в штаті Айова школи для незрячих Vinton, штату Айова (знаю відомий як Університет штату Айова Брайля, зір збереження школи).  Вона закінчила в 1889, і повернувся до Де Смет, Південній Дакоті жити з батьками.

Так само як і більшість сліпих жінок, Марія ніколи не одружена, і жила з батьками до їх смерті. Мері потім жив з пільгового та її чоловіка. Наріжний камінь в Південній Дакоті, Марія помер 17 жовтня 1928 в будинку своєї молодшої сестри Керрі.

Деякі з Марії бісероплетіння, а також її спеціальні шрифтом Брайля аркуша, біблійна спочивають на Mansfield Музей в той час, як багато її інших володінь спочивають на Де Смет.

Джерело:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/maryingalls.html
========================================================================2
Лора Елізабет Ingalls Вайлдер (

Laura Елізабет Ingalls
аліас: ½ склянки, Бессі, Бет
народився 7 лютого 1867 Pepin, Pepin Окружного Вісконсін
помер: 10 лютого 1957 року Mansfield, Райт County Міссурі
дружини: Almanzo Джеймс 'чоловічих' Вайлдер (
батьки: Чарльз Phillips Ingalls, Каролін озера Quiner
Професія: домогосподарка, політик, автор, ділова жінка
причину смерті: ДЦП крововилив
дати поховання: 13 лютого 1957 року
свідоцтво про смерть #: 11919
вік смерті: оформлюються: 90 MOS: 0 DYS: 3
поховання: Mansfield кладовище, Mansfield Райт County Міссурі

Лаура Елізабет Ingalls Вайлдер (- Біографія
Лаура Елізабет Ingalls був другою дитиною з Чарльзом а Каролін Ingalls і народився 7 лютого 1867, Pepin Мілуокі,. Вона вирушила з її сім'ї, а потім разом з чоловіком, і як її батько, вона любила подорожувати і завжди хотів піти Захід.

У Де Смет, Південній Дакоті вона познайомилася і одружився Almanzo Джеймс Вайлдер (. Коли Лаура було навчання школи 12 миль від неї коли їй було лише шістнадцять, Almanzo прийшли і зайняли її вперед і назад кожного вихідні за Morgan коней Лаура так любив - князя і леді.

Після залицявся для двох і одній половині років, вони були одружені на 25 серпня 1885 за наречену в чорному. Вони провели чотири роки намагаються сільськогосподарського виробництва яких наведено у перших чотирьох років, який закінчився з пожежі, яка знищила будинок Almanzo 'чоловічих' працювали так складно побудувати.

У Де Смет, 5 грудня, 1886 зросли народився. У серпні 1889, Лаура народила дитину хлопчика, який помер незабаром після.

На Вайлдер (на потім провів кілька років живуть з різними членами сім'ї під час Almanzo отримали свої сили повернутися з його поєдинок з diptheria, що призвело до його часткове параліч. У 1890, Лаура, Almanzo і троянди жили з батьками Almanzo навесні Долина, штат Міннесота.

Між 1891 і 1892, потім перейшов у три Westville, штат Флорида у сподівається на ногах Almanzo нагрівач клімату допоможе. Лора ненавидів живуть там так багато, вони повернулися до Де Смет. У липні 1894 три тоді залишається для Лаура і Almanzo фінальний додому, Mansfield, штат Міссурі де вони купили скельного Ферми з прихованим $100 законопроект. Лаура Гарбенчуте є щоденник поїздки - опубліковані в по дорозі додому.

Після оприлюднення багато статей на місцях, Лаура почав працювати на її спогади, у рукопис під назвою першопрохідником дівчина. Концепція цю книгу, яка була фактично весь серій в одного, призвести до початку будиночок серії, які було опубліковано Harper'S і братів (тепер відома як HarperCollins) дитячого відділення.

Лора помер 10 лютого, 1957 року в її скельного додому, в минулому виживання член її новаторський Ingalls сім'ї.

Багато музеїв та історичних місць створено в hometowns де Лаура провів її життя, і багато хто її елементи знаходяться на кожному сайті.

Джерело:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/lauraingallswilder.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3
Celestia - безкоштовний симулятор космосу Кароліна Ingalls


Каролін Celestia - безкоштовний симулятор космосу Ingalls
аліас: Керрі
народився 3 серпня 1870 Окружний незалежності коледжі Монтгомері Канзас
помер: 2 червня 1946 року розпочато випуск мікроскопів системи BH клінічну лікарню швидкої міста трапецієвидного спотворення, Пеннінгтон County Південній Дакоті

дружини: Девід Nevins Swanzey
батьків: Чарльз Phillips Ingalls, Каролін озера Quiner
Професія: домогосподарка/Новини паперового бізнесу/ Typesetter письменник
причина смерті: діабет кома
дати поховання: 7 червня 1946 року
свідоцтво про смерть #: 229736
вік смерті: оформлюються: 75 MOS: 10 DYS: 2
поховання: Де Смет кладовище Де Смет Kingsbury County Південній Дакоті


Південній Дакоті смерті індекс, 1905-1955 про Каролін Я Swanzey
назва: Каролін Я Swanzey [Каролін С Swanzey] Свідоцтво № 229736: смерть день: 2 смерті місяць: Jun смерті рік: 1946 Окружний: Пеннінгтон

Джерело:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=Swanzey&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=2&h=216870&recoff=9 22 &ml_rpos=3

пам'яті для Керрі Ingalls Swanzey

трапецієвидного спотворення. 5 Червня - похоронні послуги для пані Каролін Ingalls Swanzey відбудеться в четвер о 2:00 трапецієвидного спотворення Congregational церкви , літній час. Порядок Східної зірки будуть проводити прав та об'єктив Carl Loocke Rev. буде сприяти. Поховання будуть у Де Смет.
Пані Swanzey прийшов з батьків на території Дакота і влаштувалася на Де Смет. Вона працювала на декількох маленьких газет у держави до приходу тут близько 35 років тому як співробітник папір і згодом одружився Девід Н.Swanzey. Він помер в 1938.
Вона була активною в храм і громада справ і нещодавно отримав 50-річний життя членство в Східній зірка тут. Серед постраждалих сестра, Лаура Ingalls Вайлдер (з Mansfield, Mo. , і троянди Вайлдер (провулку, племінниці, і широко відома авторів, а також падчерки, Марія.
Вона померла в неділю швидкого міської лікарні. Похорони заходи були зроблені; Mortuary швидкого міста.
02 Jun 1946
Джерело:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carrieingallsobituary.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
4
Чарльз Фредерік Ingalls


Чарльз Фредерік Ingalls
аліас поштового домену: мало Фреді
Народився: 1 листопада 1875 волоського горіха Гай, штат Міннесота Окружного адмінсуду секвої
помер: 27 серпня 1876 Південної тройська Wabasha County штату Міннесота
27 Aug 1876 в тройська, Pipestone, штат Міннесота
дружини: самотні батьки
: Чарльз Phillips Ingalls, Каролін озера Quiner
причина смерті: морс
вік смерті: оформлюються: Ǿ MOS: 8 DYS: 26
поховання: Пітер Ingalls ферми сайт Wabasha County штату Міннесота

Чарльз "Фреді" Ingalls-молодший - Біографія
Чарльз Фредерік Ingalls-молодший , краще відомий як Фредді, була четверта дитина, і лише син Чарльз, Каролін Ingalls і народився 1 листопада 1875 у гаю волоського горіха, штат Міннесота. Коли йому виповнилося дев'ять місяців, малюк почав втрачати вагу, і, незважаючи на лікаря називають, малюк помер Фреді 27 серпня 1876.
Джерело:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/frederickingalls.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5
Благодать Божа


благодать перлина Ingalls перлина Ingalls
народився 23 травня 1877 Шепелявість дуб, Winneshiek County Айова
помер: 10 листопада 1941 року Слива крик секвої Повітове "Манчестер Юнайтед" Kingsbury Південній Дакоті

дружини: Натан Вільям Dow
батьків: Чарльз Phillips Ingalls, Каролін озера Quiner
Професія: домогосподарка/шкільний вчитель/ журналістики
причина смерті: серцево-судинної міокардит атеросклероз
дати поховання: 12 листопада 1941 р.
свідоцтво про смерть #: 203078
вік смерті: оформлюються: 64 MOS: 5 DYS: 17
поховання: Де Смет кладовище Де Смет Kingsbury County Південній Дакоті

Південній Дакоті смерті індекс, 1905-1955 про пільговий P Дон
ім'я: пільгового P Дон [пільгового перлина Дон] Свідоцтво № 203078: смерть день: 10 смерті місяць: лис
смерті рік: 1941 року Окружним адмінсудом: Kingsbury

Джерело:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=&sx=&f17=10&f16=Nov&rg_f15__date=1941&rs_f15__date=0&f14=Kingsbury&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=0&h=177502&recoff=&ml_rpos=1
пам'яті для пільгового Ingalls Dow
пані дації Dow відійшла на Її будинку в "Манчестер Юнайтед" о 11:00 у понеділок ввечері після тривалої хвороби.
Похоронні послуги відбулися в середу ввечері в будинку і на "Манчестер Юнайтед" вірними пресвітеріанської церкви, пастор Д.Ван Houte суддівство.
Пані Dow вже відвідувала школу в Де Смет і Redfield коледжу та вчила школу в селищі "Манчестер Юнайтед"
вона була активною у пані допомоги та роботу клубу та місцевий письменника. Pallbearers були) прийняв групу паломників із Угорщини Ховард, Говард Rowen, канд. хім Towberman, Харві Маркса, E. C. Брінклі, Альфред Андерсон.
Ліворуч сумувати її прийняття є чоловік дації Доу, дві сестри, пані Керрі Swanzey з трапецієвидного спотворення та пані Лаура Вайлдер (з Mansfield, Mo. , і племінниці, троянда Вайлдер (провулку.

Джерело:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/graceingallsobituary.html

No comments:

On this Day Bette Davis was Born