Friday, July 14, 2017

Wikipedia WIVES OF CLEMENT LANG HIRSH SR.

Wikipedia WIVES OF CLEMENT LANG HIRSH SR.
1. Muriel Maxine Jelmeland, AKA Maxine Hudson & Maxine Jerome [26 Nëntor 1917-07 Korrik 2000] vajza e Samuel H Jelmeland & Mabel M. Lunder [nee 'Znj Green] m. 24 Shkurt 1940, Beverly Hills, Los Anxheles, Kaliforni, SHBA div. 2 dhjetor 1952 Los Anxheles Kaliforni. Clement Lang Hirsch Sr. Çështje: Lynn Carol, Janice Lang, & Clement "Bo" Lang Jr. Hirsch
2. Edith Eyre Skimming Mcskeinming AKA Edith Mack Hirsch [15 Prill 1917 - 23 Mars 1985] bija e James William Mcskeinming dhe Ethel Aeyre 1 m. 15 prill 1954 Los Anxheles Kaliforni, SHBA dhe div 26 Shkurt 1963 Jaurez, Meksikë Clement Lang Hirsch Sr Çështjet: Gregory Lang Hirsch 2 m. 2 Mar 1963 Clark, Nev Desiderio Alberto Arnez Udhëheqësi i 3-të i AKA-s Kuban Desi Arnaz ish-bashkëshortja e aktores Lucille D. Ball MVV Vdekja e Edithit. 1985 Nuk ka Çështje:
3. Claudia Lynn Hill AKA Aktorja dhe pronari i restorantit [20 Jan 1926] bija e Robert Lee Hill & Mary Ellen Smith 1. m. 27 Prill 1946 Glendale, Los Anxheles Kaliforni, SHBA MVZ: Vdekja e Hugh Clark. Hutson II në një avion Crash 29 nëntor 1961 Fresno California. Çështje: Hillary Amanda & Hugh C. Hutson III. 2 m. 19 Mar 1963 Los Anxheles, California div. 17 Prill 1973 Los Angeles Calf Clement Lang Hirsch Sr Çështjet: Casey, & Christopher Hirsch. 3 m. 18 gusht 1978 Los Angeles, Kalif, MVZ d. 27 Qershor 1985 nga Morris Jay Morey Mirkin Asnjë Numra: 0
4. Lynn A. Allen [5 Prill 1939] bija e Robert Morton Allan Jr dhe Virginia Betty Stoddard [Znj. Harvey Jones Pearson]. 1 m. 27 gusht 1960, Orange, Calif & div. Tetor 1968 David Livingston Barr Çështjet: Barbara, Tiffany L. & Michelle L Allan. 2 m. 23 Shkurt 1976 Del Mar, San Diego, Kaliforni, SHBA Vdekja e ZOMV-it nga Z. Clement Lang Hirsch Sr 2000. Nuk ka çështje: 0
Miss Lynn Allan ishte Asnjëherë i martuar me askënd me emrin Booth. Nxjerrja e emrit të mëparshëm me shkronja të gabuara duhet të jetë shënuar si Barr.]] Nga Jeannette K. Rook
Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Clement_L._Hirsch
Post a Comment

THE OBITUARY OF MARGARET AUSTRY THE MOTHER OF EMMA JANE SMITH ANDERSON GRANDMOTHER OF SHERWOOD ANDERSON AMERICAN NOVELIST OF WINESBURG OHIO AND KARL ANDERSON AMERICAN PAINTER OF THE IDLERS

MARGARET AUSTRY THE MOTHER OF EMMA JANE SMITH ANDERSON GRANDMOTHER OF SHERWOOD ANDERSON AMERICAN NOVELIST OF WINESBURG OHIO AND KARL ANDERS...