Sunday, October 26, 2014

Пані повідомила Гаррієт Джейн Woodhouse смерті пані Woodhouse 21 вересня, 1899





Пані повідомила Гаррієт Джейн Woodhouse смерті пані Woodhouse 21 вересня, 1899

Пані повідомила Гаррієт Джейн Woodhouse, дружина Дж.В. Woodhouse помер неділю в сім'ї будинку в цьому місті, у віці 70 років і 9 днів. Містер і місіс Woodhouse прийшли сюди поблизу десять років тому, і після покупки землі в урочищі покійного Вільям Allard, побудовані затишний житла та реалізували свої придбання у моделі додому, де вони жили з. Здоров'я з пані Woodhouse не були добре довгий час до смерті, і на один-два колишніх випадків вона була настільки низький, що це здавалося неможливим для її відродження, але її природно міцний конституції розповів на користь і вона кожного разу відновився. Хоча вона зазнала інтенсивно, вона носила все сміливо і була на розгляді її багато друзів, надзвичайно веселим і весело.

Пані Woodhouse народився 8 вересня 1829 [ 1830- ], Roxbury штату Массачусетс, і на її вісімнадцятий день народження був одружений на пан Woodhouse. Вона була одружена з паном Woodhouse її гордістю відносяться, в ході своєї тривалої подружнє життя вони ніколи не була винятком довше, ніж 4 місяців у будь-який час, і що вони рідко було окремо. Вона була мати 10 дітей, яким все лише дві пережити її, як один з одним і приймального сина. Дочку пані Робінсон, перебуває в Anacortes.

На жалобній месі послуг ракетоносіями з резиденції у вівторок удень поховання в Grandview кладовище. На REV Чарльз Godsman провели послуги, пані Woodhouse ставши членом церкви близько року тому, до цього часу не було найосвіченіших. Був досить збір друзі сім'ї на послуги та мають глибокі співчуття родинам чоловіка та інші сім'ї

21 вересня 1899
найменування: щотижня американських, Anacortes, Вашингтон четвер

Anacortes музей
1305 8
Anacortes, ВД 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments: