Sunday, October 26, 2014

Bayan Büyük Jane Woodhouse Ölüm Bayan Woodhouse 21 Eylül, 1899 yılında



Bayan Büyük Jane Woodhouse Ölüm Bayan Woodhouse 21 Eylül, 1899 yılında

Bayan Büyük Jane Woodhouse'nun eşi J. V. Woodhouse, Pazar günü aile ev bu şehir, 70 yaşında yıl ve 9 gün. Bay ve Bayan Woodhouse yakında buraya gelen on yıl önce bir yolunu satın aldıktan sonra kara, geç William Allard, inşa edilmiş bir samimi duran ın dönüştürülmüş ve müşterilerinizin satın alma bir model ev, sahip oldukları yaşadı bu yana. Sağlık Bayan Woodhouse henüz iyi önce uzun bir süre bu ölüm, ve bir veya iki adet eski günler kadın bu kadar düşük olduğunu yeniden canlandırmak için onun için imkansız olduğu düşünülen, ancak doğal olarak sağlam anayasası ona anlattı ve kadın lehine olan her zaman geri alınamaz. Zaman zaman acı olmasına rağmen kadın ölesiye, doğurdu ingilizleri çıldırtan şey olarak kabul ediliyordu kadın olarak dost alışılmadık derecede eşinizi farklı saatlerde uyandıracak ve jolly.

Bayan Woodhouse doğmuş, 8 Eylül 1829 [ 1830], Roxbury Massachusetts, on sekizinci doğum gününde evli oldu Sayın Woodhouse. Evli oldu Sayın Woodhouse performanstı gurur olduğunu ait, ders uzun evli ömrü hiç dört aydan daha uzun süre dışında herhangi bir anda, ve onlar nadiren bu kadar apart. Annesiydi on çocuk, tüm ancak iki kime ona hayatta, bir de biri kabul edilen oğlu. Bir kızı Bayan Robinson, Anacortes da yaşar.

Cenaze Hizmetlerinin yerlerden residence'da Salı günü öğleden sonra, interment Grandview Mezarlığı. DEVIR Charles Godsman yürütülen hizmetler, Bayan Woodhouse çikan kilise üyesi yaklaşık bir yıl önce, daha önce zaman Universalist bir. Orada çok toplama dost, aile, servisler ve hepsi için en derin sempatiyi, elinden almış koca ve diğer kişilere ailesi

21 Eylül, 1899 yılında
Başlık: Haftalık Amerika, Anacortes, Washington Perşembe

Anacortes Müzesi
8 1305
Anacortes, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments: