Sunday, October 26, 2014

John Vipond Woodhouse născut în Lancaster & Anglia. 10 Ianuarie, 1827, a murit la Anacortes pe 12 Aprilie, 1900




John Vipond Woodhouse născut în Lancaster & Anglia. 10 Ianuarie, 1827, a murit la Anacortes pe 12 Aprilie, 1900

Subiectul a venit la această Schiţă America la vârsta de 14 ani, şi a intrat in slujba lui Step-Father J Crashaw [Joseph "Joe" Crashaw] un covor producător de Boston Massachusetts. La vârsta de 16 de ani, [ 1843] el se împleteau prima bucată de Bruxelles covor făcute în Americi, şi perimetrului la care era tesuta era expuse de tatal lui Pas la Centennial la Philadelphia. În 1856 a luat primul Motor cu abur pentru numerotarea regiunea din jurul Ape Piese, Wisconsin, pentru zece ani reusit o văzu râşniţă pentru firma de Knapp, măciulia & Company.


Din acest punct s-a dus la St. Louis; şi, în timp ce în serviciul Jerad B. Allen & Company, desavirsirea sa punerea de încălzire cu abur plante în St. Louis nebun azil şi era, de asemenea, seful atelierului de Lucru de Fier pe marele Eads poduri [St.  Louis MO].


El a creat topirea funcţionează la Bogat în pantă, MO pentru Jay Gould si spalatul Bros, la un cost de $150, 000 şi 1894 până pensionari din viaţa de afaceri la o fermă în apropierea buncar fructe în pantă Ill.


această viaţă nu era activ suficient pentru el, cu toate acestea, şi a acceptat o ofertă de a San Antonio Texas robii unei plante pentru conserve celebrul Mexican delicateţea, chili bielă-carney şi în timp ce nu face cu succes prima maşină care a măcina ardei iute. Apoi el a devenit interesată în coasta pacificului şi posibilităţile sale, şi în 1892 a venit Anacortes, unde a construit un loc caldut suburbane acasă şi avea un model ferma de porţiuni mici. Woodhouse home este de notat pentru rigurozitate cu care totul era adoptată.


Dacă se scurse pe teren, a fost adoptată în mod ştiinţific de majoritatea. Fructele sale au fost lemnele de soiuri, şi copacii au avut cea mai bună îngrijire. UN mare iubitor de flori. Casa lui era ca atractive ca un profesionist florist ar putea fi facut-o. Până la data de deces de Doamna Woodhouse ultima Septembrie, era una din placerile vietii la Anacortes mergeţi la bine păstrate acasă, unde toate au fost bine aţi venit. Domnul Woodhouse era un mare cititor şi o largă ager ginditorul precum şi. Si i-a placut societate a tinerilor, a fost jolly, şi niciodată obosit de distractivă prietenii lui.


Domnul Woodhouse s-a căsătorit în 1847 la Boston la Harriet Jane Alb la care s-a născut zece copii, cinci fii şi cinci fiice de care opt sunt încă vii din aceste Toma D. si George D. la National Roman pentru Refugiati Kansas, John Warren la Nevada MO, Frank E. la buncar Hill bolnav, Joseph W. in Pennsylvania, Doamna® au mers la câştigătorul concursului American A. Watkins la Moscova Idaho, Doamna Henrietta fuliei la Wellington colabora pentru integrarea , şi Doamna Minnie Robinson din acest oraş, Paul V. Woodhouse, de asemenea, de acest oras, este un adoptat fiul.



Domnul Woodhouse era in oras in urma cu aproximativ o saptamina dar de atunci a fost treptat se scufunda, rezultatele o complicatie de necazuri. El parea sa-si dea seama de abordare a morţii, şi a fiicei lui să vină la el. El a dat instructiuni ca la firea lui de efecte cu precizie şi grijă ca caracterizate prin relaţiile sale de afaceri.

Inmormintare anunţate pentru vineri dupa-amiaza la ora 2 la domiciliu REV. Domnul Covington va avea taxa de servicii.

Data publicarii: 12 Aprilie, 1900
Titlul: Saptamanal American, Anacortes, Washington joi

Anacortes

Anacortes Muzeu 1305 a 8-a, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments: