Thursday, December 18, 2014

FAMILIA DE Laura Ingalls mai frenetic Pa & Ma

FAMILIA DE Laura Ingalls mai frenetic Pa & Ma

Numele: Charles Phillip Ingalls
Născut: 10 ianuarie, 1836 Cuba Allegheny Judet New York
a murit: 8 junie, 1902 De Smet Kingsbury Sud Judetul avion Dakota
sotului: Caroline Lacului Quiner
Parintii: Landsford merlan Ingalls, Laura Louise brânză Colby
Ocupatia: Pioneer /Agricultorul
Cauza de deces: pneumonie /Inima Eroare
Varsta la deces: ANI: 66 MOS: 4 DYS: 8
fie înmormântată: De Smet cimitir De Smet Kingsbury Judet Sud


UN avion Dakota Pioneer s-au dus
oamenii De Smet erau durere duminica dupa-amiaza pentru a afla de moartea domnului C. P. Ingalls, care a murit la 3 p.m. din acea zi după o boală toarce de mai multe săptămâni. Inima necazuri era cauza mortii lui.
Servicii funerare au fost tinute la Biserica Congregational marti locuintei generalului, în mare măsură au participat la bt de multi prieteni a decedat si al familiei. Dupa biserica servicii au fost incheiate de masonic fraternitate care au fost în participarea în organism a luat de înmormântare şi a rămâne au fost plasate în ultima lor rezemat locul cu ritualul funerar solemn de aceasta organizatie.
Chas. P. Ingalls s-a nascut in statul respectiv in urma cu 60 de ani. Viaţa lui era ca de un pionier din din copilarie. La varsta de 12 ani s-a mutat cu parintii la Illinois, etansare cu cativa ani mai tarziu la Wisconsin si etansare la Minnesota. Era in timp ce traieste in Wisconsin care s-a casatorit de preţuire doamna care este acum vaduva.
În 1879 a adus familiei sale la De Smet. El a fost primul pentru a construi o locuinţă în această localitate; casa care acum stă pe banca din spate a lotului De Smet este clădirea. In casa lui au avut loc servicii religioase de prima. Era proeminent în munca de organizare a Congregational Biserica din acest oras in care-a fost fidel şi coerent statele la moartea lui
ca un cetatean a menţinut mare stima, fiind cinstit şi în poziţie verticală în relaţia sa şi asociaţiile cu colegii. Ca un prieten si vecin era întotdeauna natura şi politicos, şi un credincios şi iubitor soţ şi tată.
[De Smet Ştiri, 12 junie, 1902] Sursa
:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/charlesingallsobituary.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caroline Lacului Quiner

Nume: Caroline Lacului Quiner
Născut: 12 decembrie, 1839 Concord Jefferson Judet Wisconsin
a murit: 20 Aprilie, 1924 De Smet, Kingsbury Sud Judetul avion Dakota
sotului: Charles Phillips Ingalls
Parintii: Henry Newton Quiner, Charlotte Wallis Suicide
Ocupatia: Profesor de Scoala/pionier gospodina
Cauza de deces: Senilitatea
Data de înmormântare: 21 Aprilie, 1924
Certificat de deces #: 91288
Vârsta la deces: ANI: 84 MOS: 4 DYS: 8
fie înmormântată: De Smet cimitir De Smet Kingsbury Judet Sud

Sud avion Dakota avion Dakota Moartea Index, 1905-1955 despre Caroline L Ingalls
Nume: Caroline L Ingalls Număr certificat: 91288 Moartea Zi: 20 Moartea Luna: APR Moartea An: 1924 Judet: Kingsbury Numărul paginii: 444

Sursa:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=SDdeaths%2c&rank=0&=%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c%2c&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&gs1co=2%2cUSA&gs1pl=44%2cSouth avion Dakota&an= &yearend= &sbo) înseamnă data încheierii= 0 &sbor= &ufr= 0 &wp= 4 % 3 % 3b_ b_8000000280000003 &srchb=r&proximă= 1 &ti= 0 &ti.as= 0 &gss=angs-i&indiv= 1 &pf= 1 &recid  = &H= 65310 &fh= 17 &ct= &fsk= &bsk =

Doamna C. P. Ingalls, pionier al judetului, moare la 84
Kingsbury Judet pierdut unul de la pioneer femei în moartea doamnei C. P. Ingalls la ea acasa aici duminica. Ea şi soţul ei au ajuns la această localitate în 1879 şi locuia în o cerere fug pe northshore din argint Lacul înainte de a fi un De Smet.
Moartea a fost neasteptata si urmat un illnedd de dar un timp scurt, altho [sic] Doamna Ingalls a fost slaba toate iarna.
Caroline Quiner s-a nascut 12 decembrie, 1839, la Milwaukee, Wis. , şi a murit la ora cinci p.m. Pasti duminica, 20 aprilie, 1924, la varsta de 84.
Era măritată cu Charles Ingalls din Milwaukee Feb. 1, 1860, al cărui deces survenit 8 junie, 1902.
Cinci copii s-au nascut la aceasta uniune. Mary Ingalls a De Smet; Laura mai frenetic de Mansfield, Mo; Caroline Swanzey de Keystone, S.D. ; Frederick Ingalls, care a murit în copilărie, gratie Dow de Smet.
Familia de mutat la De Smet în 1879 unde acestea au locuit. În 1880 Domnul şi doamna Ingalls ajutat să organizeze Congregational la Biserica De Smet si au fost credincioşi membri ai organizaţiei la sfârşitul vieţii lor. Doamna Ingalls era, de asemenea, un membru din partea de est anticipate Stea capitolul de Smet.
Pe linga cele patru fiice a decedat este supravieţuit de trei surori, şi una nepoata, se ridica mai frenetic Lane.
Doamna Ingalls era o mama buna, un bun vecin, şi un bun prieten. In ultimii ani ea a fost incapabila sa iasa in jur pentru a vedea oameni foarte mult sau sa participe la biserica. dar ei interes a fost cu vecinii, prietenii, şi biserica. Era o placere sa ma duc sa-i vizitez ei ca era mereu interesat, luminoase şi fericit.
[Din De Smet Stiri]
Sursa:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carolineingallsobituary.html

Charles Phillip Ingalls
Married
Caroline Lacului Quiner


Casatorit: 1 februarie, 1960 concordie, Jefferson Judet Wisconsin
Casatorit 42 ani; cinci copii s-au nascut la aceasta uniune.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copii
=======================================================================
1
Ingalls

Mary Mary Amelia Amelia Ingalls
Născut: 10 ianuarie, 1865 Pepin, Pepin Judet Wisconsin
a murit: 17 octombrie, 1928 Keystone, Pennington Sud Judetul avion Dakota
sotului: Singur
Parintii: Charles Phillips Ingalls, Caroline Lacului Quiner
Ocupatia: Casa Administratorului/ pian Player
Cauza de deces: General debilitatea
Data de înmormântare: 28 octombrie, 1928
Certificat de deces #: 118560
Vârsta la deces: ANI: 63 MOS: 9 DYS: 5
fie înmormântată: De Smet cimitir De Smet Kingsbury Judet Sud



Sud avion Dakota avion Dakota Moartea Index, 1905-1955 despre Mary Ingalls
Nume: Mary Ingalls Număr certificat: 118560 Moartea Zi: 17 Moartea Luna: Oct Moartea An: 1928 Judet: Pennington Numărul paginii: 444


Sursa:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?rank=0&gsfn=&gsln=Ingalls&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-i&indiv=1&pf=1&recid=&h=65315&fh=1&ct=&fsk=&bsk=

Scoala pentru orbi
http://www.aph.org/museum/MaryScript.html

Mary Amelia Ingalls- Biografie
Mary Amelia Ingalls era primul copil de Charles si Caroline Ingalls şi s-a născut pe 10 ianuarie, 1865, în Pepin, Wisconsin. Mary era un personaj în toate din Casa Putin cărţi şi Mary si Laura au fost nelipsite.

Când Mary era paisprezece ani, ea deveni grav bolnav. Boala fiicei sale, care este în diferite feluri descrise ca scarlatina (din carti) si meningita, a dus la o cursă care a cauzat Mary sa mearga orb. Laura apoi devenit Mary, "ochii", care descrie totul in jurul ei la sora ei.

În 1881, teritoriul de avion Dakota platite pentru Mary pentru a participa la Iowa Scoala pentru orbi în Vinton, Iowa (stiu cunoscut ca Iowa Braille şi Vizorul Salvarea Scoala).  Ea gradat în 1889, şi se întoarse la De Smet, avion Dakota de Sud live cu parintii ei.

Ca si majoritatea femeilor din timp orb, Mary niciodată căsătorit, şi locuia cu părinţii ei până la moartea lor. Mary atunci trăiau cu Graţie şi soţul ei. În Sud trapezoidală avion Dakota, Mary a murit pe 17 octombrie, 1928 acasă la sora ei mai tanara® au mers la câştigătorul concursului American.

Unele dintre Mary beadwork lui, precum şi ei Braille speciale ardezie si biblia sunt adăpostite la Mansfield Muzeu in timp ce multi dintre ei alte posesiunile sunt adăpostite la De Smet.

Sursa:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/maryingalls.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
2
Ingalls mai frenetic

Laura Laura Elizabeth Elizabeth Ingalls
Alias: ½ Pint, Un, Beth
Născut: 7 februarie, 1867 Pepin, Pepin Judet Wisconsin
a murit: 10 februarie, 1957 Mansfield, Wright Judet Missouri
sotului: Almanzo James "barbatie" mai frenetic
părinţi: Charles Phillips Ingalls, Caroline Lacului Quiner
Ocupatia: gospodina, Politician, autorul, femei de afaceri
Cauza de deces: hemoragii cerebrale
Data de înmormântare: 13 februarie, 1957
Certificat de deces #: 11919
Vârsta la deces: ANI: 90 MOS: 0 DYS: 3
fie înmormântată: Mansfield cimitir, Mansfield Wright Judet Missouri

Laura Elizabeth Ingalls mai frenetic - Biografie
Laura Elizabeth Ingalls a fost al doilea copil de Charles si Caroline Ingalls şi s-a nascut pe 7 februarie, 1867, în Pepin, Wisconsin. Ea parcursă cu familia ei, şi apoi mai târziu cu soţul ei, şi ca tatăl ei iubea pentru deplasare şi vrut mereu sa mearga spre Vest.

In De Smet, avion Dakota Sud s-a intalnit si s-a căsătorit cu Almanzo James mai frenetic. Când Laura era predare scoala doisprezece kilometri atunci când ea era numai şaisprezece, Almanzo venit şi a luat-o înainte şi înapoi fiecare weekend în spatele Morgan caii Laura iubea atât de mult - Printul si Lady.

După curte pentru doi ani şi jumătate, s-au căsătorit pe 25 August, 1885, cu mireasa purta negru. S-au cheltuit patru ani incearca agricultura care este documentată în primii patru ani, care s-a încheiat cu un incendiu care a distrus de acasă Almanzo "barbatesc" au lucrat atit de greu sa construiasca.

In De Smet, pe 5 decembrie, 1886 Rose s-a nascut. În August 1889, Laura era un bãiat care a murit la scurt timp după.

A mai frenetic, apoi petrecu mai multi ani traiesc cu diverse membrii familiei în timp ce Almanzo câştigată puterea înapoi lui bout de la diptheria, care a dus la paralizia parţială lui. În 1890, Laura, Almanzo şi se ridică locuia cu părinţii lui în primavara Almanzo Valea, Minnesota.

Între 1891 şi 1892, trei mutată apoi pe Westville, Florida în spera ca încălzitorul clima ar ajuta Almanzo picioarele lui. Laura ura viata acolo atât de mult, s-au intors la De Smet. În iulie, 1894 până la trei apoi stânga pentru Laura şi lui Almanzo final home, Mansfield, Missouri unde au cumparat ferma cu Muchie stancoasa ascunse $100 bill. Laura, jurnal de călătorie este publicat în în drum spre casă.

După publicarea mai multor articole local, Laura începură să lucreze pe memoriile ei, într-un manuscris intitulat Pioneer fata. Conceptul de această carte, care era, in esenta, intreaga serie într-una, duce la începutul Putin seria Casa care a fost publicat de către Harper si Fratii (acum cunoscut ca HarperCollins) departamentul copiilor.

Laura a murit pe 10 februarie, 1957 la ea acasă Muchie stancoasa, ultimului supravietuitor membru al familiei ei revoluţionară Ingalls.

Multe muzee şi situri istorice au fost stabilite până în hometowns unde Laura petrecut viaţa ei, şi multe din elementele ei sunt situate la fiecare site.

Sursa:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/lauraingallswilder.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3
Ingalls


Caroline Caroline Celestia Celestia Ingalls
Alias:® au mers la câştigătorul concursului American
Născut: 3 august, 1870 Independenta Montgomery Judet Kansas
a murit: 2 junie, 1946 BH Spitalul General Rapid City Keystone, Pennington Sud Judetul
avion Dakota
sotului: David Nevins Swanzey
părinţi: Charles Phillips Ingalls, Caroline Lacului Quiner
Ocupatia: gospodina/Ştiri Hartie business/ Typesetter scriitor
Cauza de deces: diabet Coma
Data de înmormântare: 7 junie, 1946
Certificat de deces #: 229736
Vârsta la deces: ANI: 75 MOS: 10 DYS: 2
fie înmormântată: De Smet cimitir De Smet Kingsbury Judet Sud


Sud avion Dakota avion Dakota Moartea Index, 1905-1955 despre Caroline I Swanzey
Nume: Caroline I Swanzey [Caroline C Swanzey] Număr certificat: 229736 Moartea Zi: 2 Moartea Luna: iun Moartea An: 1946 Judet: Pennington

Sursa:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=Swanzey&sx=&f17=&f16=&rg_f15__date=&rs_f15__date=0&f14=Pennington&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=2&h=216870&recoff=9 22 &ml_rpos=3

batalia pentru Cotroceni pentru® au mers la câştigătorul concursului American Ingalls Swanzey

Keystone. 5 Junie - servicii funerare pentru Doamna Caroline Ingalls Swanzey va fi menţinut la Keystone Congregational biserica joi la 2 p.m. , ora de vară. Ordinea de Est Star va efectua drepturile şi Rev. Carl Loocke va asista. Inmormintarea va fi in De Smet.
Doamna Swanzey venit cu părinţii ei la avion Dakota Teritoriul şi au stabilit la De Smet. A lucrat la mai multe ziare în mici de stat înainte de a veni aici aproximativ 35 ani în urmă, în calitate de angajat al hârtie şi mai târziu căsătorită David N. Swanzey. A murit în 1938.
Ea era activ în afacerile bisericii şi comunităţii şi primit recent o 50-an viata apartenenta la Est Star aici. Supravietuitorii includ o sora, Laura Ingalls mai frenetic de Mansfield,; , si se ridica mai frenetic Lane, o nepoata, ambele larg cunoscute autorilor, şi o fiica vitrega, Mary.
Ea a murit Duminică într-un spital Municipal rapida. Aranjamente funerare au fost facute de Behrens Morga de Rapid Oraşul.
02 Iun 1946
Sursa:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/carrieingallsobituary.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
4
Charles Frederick


Charles Frederick Ingalls Ingalls
Alias: puţin Freddie Mercury
Născut: 1 noiembrie, pentru 1875 Nuci livezii, Redwood Judet Minnesota
a murit: 27 August, 1876 Troia Wabasha Sud Judetul Minnesota
27 aug 1876 în Troia, Pipestone, Minnesota
Sotul: Singur
Parintii: Charles Phillips Ingalls, Caroline Lacului Quiner
Cauza de deces: SID
Vârsta la deces: ANI: Ǿ MOS: 8 DYS: 26
fie înmormântată: Peter Ingalls site Ferma Wabasha Judet Minnesota

Charles "Freddie Mercury" Ingalls Jr. - Biografie
Charles Frederick Ingalls Jr. , mai cunoscut ca Freddie Mercury, era al patrulea copil, şi numai fiul Charles si Caroline Ingalls şi s-a născut 1 noiembrie, pentru 1875 în Nuci livezii, Minnesota. Când el avea nouă luni, copilul începu să-şi piardă greutatea şi, în ciuda unui doctor fiind numit, Copil Freddie Mercury a murit pe 27 August, 1876.
Sursa:
http://www.laurasprairiehouse.com/family/frederickingalls.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
5
Gratie Pearl


Pearl Ingalls Gratie Ingalls
Născut: 23 mai, 1877 stejar sfredelul, Winneshiek Judet Iowa
a murit: 10 noiembrie, 1941 pruna Creek Redwood Manchester Kingsbury Sud Judetul
avion Dakota
sotului: Nathan William Dow
părinţi: Charles Phillips Ingalls, Caroline Lacului Quiner
Ocupatia: gospodina/Profesor de Scoala/ Jurnalism
Cauza de deces: miocardita acută cardiovasculare arteriosclerosis
Data de înmormântare: 12 noiembrie, 1941
Certificat de deces #: 203078
Vârsta la deces: ANI: 64 MOS: 5 DYS: 17
fie înmormântată: De Smet cimitir De Smet Kingsbury Judet Sud

Sud avion Dakota avion Dakota Moartea Index, 1905-1955 despre Gratie P Don
Nume: Gratie P Don [Gratie Pearl Don] Număr certificat: 203078 Moartea Zi: 10 Moartea Luna:
noi Moartea An: 1941 Judet: Kingsbury

Sursa:
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?indiv=1&rank=0&gsfn=&gsln=&sx=&f17=10&f16=Nov&rg_f15__date=1941&rs_f15__date=0&f14=Kingsbury&gskw=&prox=1&db=sddeaths&ti=0&ti.si=0&gss=angs-d&pcat=34&fh=0&h=177502&recoff=&ml_rpos=1

batalia pentru Cotroceni pentru Gratie Ingalls
Dow Dow Doamna Nate trecea la Acasa la ei in Manchester United la 11:00 luni seara următoare a toarce boala.
Servicii funerare au avut loc miercuri dupa-amiaza la casa şi la Manchester Presbyterian Biserica, Rev. D. Van Houte care oficiază.
Doamna Dow au participat la scoala in De Smet şi Redfield Colegiul şi o invatase in scoala Manchester Township
Ea era activ în Doamnelor Ajutor şi club munca şi era un scriitor local. Pallbearers erau Lucian Howard, Howard Rowen, J.L. Towberman, Harvey Marx, E. C. Brinkley, şi Alfred Anderson.
La stânga ei jelesc trec sunt sotul Nate Dow, două surori, Doamna Swanzey® au mers la câştigătorul concursului American de a distorsiunii trapezoidale şi Doamna Laura mai frenetic de Mansfield,; , si o nepoata, se ridica mai frenetic Lane.

Sursa:
http://www.laurasprairiehouse.com/research/graceingallsobituary.html

No comments:

Sanchez